Projekt Renovera Claudia – har börjat – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Projekt Renovera Claudia – har börjat

Idag började renoveringsprojekt MOI, ME, YO, JAG.
Jag har insett att det här är ett sätt för mig att närma mig förlossning och bebis, jag förbereder mig genom att ta hand om mig…vilket förmodligen kan vara klokt, det lär ju inte finnas jättemycket tid till det den närmsta tiden efter Baby C´s ankomst.Så idag hade jag bokat in mig hos Virginia på Skönhetsateljen här i Malmö. Jag har gått hos henne länge och jag är alltid så nöjd. Hon är utbildad sköterska i grunden så hon känns så otroligt pålitlig och har så gjort sedan första gången jag trillade ner i hennes källare, haha, hon har sin salong en trappa ner på Salong Engelbrektsgatan 12 där jag för övrigt går hos frisören (appointment imorgon).Idag gjorde jag en extremt mild syrabehandling (i och med mitt tillstånd) och en c-vitamin berikad fuktmask…magiskt. Men innan det gjorde Virginia rent mitt ansikte och mina porer…AJ! jag föder hellre barn än att göra rent alla porer j–lar vad det gör ont!

Jag ligger och håller i mig i britsen och skriker fula ord rakt ut när hon håller på, haha. Men när det är klart och man ligger där och vilar med fuktmasken i ansiktet…mmm.Så nu känner jag mig klar med ansiktet, när man har gjort en sån där riktig omgång så känns det som att man aldrig mer vill använda smink eller smutsa ner ansiktet igen…det kommer väl att hålla i sig till imorgon ungefär. men just nu sitter jag här, rengjord, lagom glansig av alla underbara krämer och känner mig så…fräsch!

Virginia plockade ihop ett kit med produkter för min hy idag, det är ju också en magisk grej med att gå till en hudterapeut, man får dom krämer man ska ha till just sin hy, det är ju betydligt svårare för någon på ett varuhus att se och hjälpa till med efter att ha tittat på ens hy några sekunder. Med en hudterapeut så har dom ju klämt och känt på ens hy en stund innan dom säger vad som behövs.Det här var vad jag fick med mig hem idag. Nu är jag så kittad och redo att vara hemma med barnen och still look fräsch and fly! Yeeey!

Alla förpackningar med vinrött från Dermaquest ska användas 1 gång i veckan, det är skrubb och två olika fuktgivande masker. Den gula ska också användas en gång i veckan det är en annan mask fullproppad med c-vitamin. Och sen underbara krämer och en rengörare från Restylane (nej, jag har aldrig sprutat in något men deras krämer är väldigt bra:)). Krämerna hjälper bl.a till med pigmentfläckarna vilket jag välkomnar efter två graviditeter.

Om ni bor i Malmö med omnejd eller rör er härnere så kan jag varmt rekommendera ett besök hos Virginia, dels för att hon är världens roligaste människa men också för att hon är så grym. Hon har dessutom sagt att om ni säger att ni är en av mina bloggläsare så får ni 15% rabatt på alla behandlingar OCH på alla produkter, hur lyxigt! Passa på! www.skonhetsateljen.se

Om ni vill utnyttja rabatten så får ni maila Virginia på info@skonhetsateljen.se och boka tid eller beställa produkter.
Do it! Ni kommer att bli så nöjda!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Det gör du helt rätt i! Unna sig själv innan barnafödande borde vara lagstadgat 🙂
    Jag har inga barn själv men jag förstår att fokus landar utanför skönhet när man har en liten. Min stående present till väninnor med småbarn är: Hemmaspakit 🙂
    Hoppas du känner dig ompysslad nu så här dagarna innan de big happening. Vi är många som förväntansfullt går in på bloggen och kollar efter bebisbilder nu 🙂 Kör hårt!