Planer m.m – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Planer m.m

Tack alla ni för alla reaktioner på mitt inlägg igår. Och skönt att höra att jag inte är ensam om det här.

Någon frågade igår hur det känns för mig? Jag är ju självklart glad att det är såhär, jag är glad att jag har ett barn som uttrycker en längtan efter att ta för sig mer av livet, det har ju alltid varit mitt mål, att skapa den tryggheten för mina barn. Jag har aldrig satt någon stolthet i att vara hemma med mina barn för alltid utan vi lever i nuet och vi skapar dom bästa förutsättningarna utefter det.

Det är alltså inte att det är krävande för mig att vara hemma, det kommer jag att fortsätta vara ändå, men i och med att Chloe uttrycker att hon vill träffa kompisar och gå i skola som hon säger när jag säger att andra kompisar är på förskolan så känns det som ett naturligt steg att vi styr upp det mer specifikt än vi har gjort hittills.

Nu är det ny vecka och idag blir det planerad playdate (yeeey!) och sen ska jag ringa och höra mig för om Allmänna Förskolan som jag fick tips om igår, vet inte alls vad det är så det ska undersökas, kan en flängig familj som vi ta del av den?

Veckans planer:

Måndag: HemmaSPA på morgonen, blindplaydate på dagen. Middag med vinnaren av Läkerol Voice of the Year, Eva Röse.

Tisdag: Frukost med kompis.

Onsdag: Min älskade man fyller år!

Torsdag: Gästa P5 på morgonen (återkommer om exakt tid)

Fredag: Långutflykt med barnen!

Vad har ni för planer i veckan?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Ja den allmänna förskolan har ni rätt till fast ni är en flängig familj😁 så kolla upp det! Låter som en härlig vecka ligger framför! Vi flyger till USA om några timmar…blir spännande! Första gången med alla 3 barn😀 Tjohoo! Önskar Er en härlig tisdag. Kram

Annons