Peace – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Peace

Inlägget innehåller adlinksHur fint är inte det här lilla hippie peace-märket från Indiska!?

Jag blev så glad när jag hittade det, jag älskar små prydnadssaker som den här, antingen kan man ha dom i något typ stilleben på en byrå eller ett skåp eller så kan man hänga upp dom på väggen någonstans där det passar in, en tavelvägg kanske. Fint!

Jag beställde det för ett tag sen och nu när jag kollade så hittade jag det inte men jag hittade en massa annat snyggt, klicka er in på Indiska nu för dom har rea och det finns otroligt mycket fint just bland inredningssaker.

Dagens Tips!

INDISKA (adlink)

Vad har ni för planer för dagen?
Jag har faktiskt inte så mycket planer, jag ska försöka ta lite bilder på babykläder, funderar på att starta en babyloppis på Instagram med kläder…vi har så otroligt mycket fina baby och barnkläder så vi får inte plats. Skulle ni tycka att det vore kul?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Finurliga fröken

    Vi har inga planer alls idag faktiskt. Regnet vräker ner här och sonen kom precis hem efter två veckor hos sin pappa. Så vi kommer nog bara hänga. Kanske se en film ihop. Fördelen med en son som är 11 år är att man kan se annat än barnfilmer ihop. Kram

  2. Emma

    Det hade varit kul. Har tyvärr inte Instagram så hade varit bra om du kunde lagt ut det här på bloggen oxå. 🙂 Har en dotter på 9 mån o en son på 3 år. Mvh Emma