Överraskad med en plan – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Överraskad med en plan

Förlåt det eviga tjatet om jetlag men det är en never ending story här hemma. Men nu så…tro det eller ej, så börjar vi få rätsida på det.

Igår lyckades vi hålla Chloe vaken heeela dagen från det att hon vaknade klockan 8, förstår inte att vi lyckades men det var mycket lock och pock med allt från lek ute, mobilen, pannkakor och kanelbulle. Inte ett drömscenario men vi kände att vi inte hade något val. Och det gick! 19.00 somnade hon och lyckades sova hela vägen till 04.20. Framsteg!

Vi var så glada över det här så Manuel överraskade oss med att beställa en taxi och så åkte vi och åt en lyxig hotellfrukost. Helt underbart! Precis vad jag behövde efter dom här dagarna med lite sömn, konstiga rutiner och allt som kommer med det…

Våfflor åt jag också, men tydligen för snabbt för att dom skulle hinna komma med på bild, haha.

Ormen som ligger på min frukost är Chloes nya favoritleksak. Den är med överallt. Älskar hur dom fastnar för vissa saker i perioder.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Jag tycker ormar är superotäcka, min yngste son hade också en period när han hade med plastormar en svart o en grön hela tiden.. Står o pratar med grannfrun vid häcken en dag o ser att den svart ligger där, blir så ilsk på honom för att han la dom överallt för att skrämmas att jag tänker att jag ska kasta den åt skogs, hinner ner o ska ta tag i den när jag ser hur den rör sig o försvinner… HUA, en levandes orm på min tomt… tog flera dagar innan jag slutade titta efter den var jag än gick…

Annons