OMG och OMG! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

OMG och OMG!

Innehåller reklam för mitt eget barnklädesmärke Pocci Pocci

Ja, det här inlägget förtjänar att heta OMG gånger två.

Först och främst så har mina Eyes Leggings, som var den första modellen och det första printet jag tog fram av Pocci Pocci, nästan sålt helt slut! 86/92, som just nu är den största storleken är helt slut, wow, sen finns det i mindre storlekar kvar. En storlek har sålt slut!Jag kan inte tro att det är sant, eller jo, det var ju målet så det är ju bara magiskt men det är en väldigt häftig känsla. Jag gick in på webshopen och såg en nolla i lagersaldo. Lycka! Så¨nu ska dom beställas igen, den här gången kommer jag faktiskt beställa upp till 110/116, jag har fått så måga frågor om större storlekar och i takt med att mina tjejer växer så vill jag ju också ha större storlekar så det blir perfekt. Dom kommer nog komma hem i juni om jag har tur.

Sen nästa OMG!

Nu har jag fått kontakt med en butik här i LA som kanske ska ta in Pocci Pocci, det här vågar jag knappt skriva för då kanske jag jinxar det men ni är ju mina allierade så jag känner bara bra energi från er…puh, jag väntar nu på nästa mail som förhoppningsvis innehåller ett möte för att sälja in. Jag tog med mig samples hit så jag har en del att visa upp, en del har faktiskt svenska mammor här köpt av mig, haha, jag har sålt på lekplatsen (typiskt mig!), men huvudsaken är ju att dom kan få klämma och känna på en del av plaggen.

Nu håller vi tummarna för det!

För att fira dom här roliga nyheterna bjussar jag på 20% på hela sortimentet idag!
Använd koden ClaudiasBlogg20 så får ni 20% på hela köpet idag den 22/3, tipsa gärna era vänner också!

Till Pocci Pocci

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Igår var jag inne på hemsidan pocci pocci för stt köpa (sommarkoftor) Ru jackor till mina tvillingdöttrar som är nästan som Chloes ålder. Men av någon anledning blev jag avbruten. Blev idag så glad när jag fann rabattkoden på din blogg! Ingen blir så glad som jag kunde tjäna en hundring på två fina plagg!

 2. Malin

  Grattis! Passade ju perfekt då att klick hem lite presenter till en nära vän som fick bebis i förrgår. 🙂

 3. Elina

  Kul!
  Måste bara fråga.. Hur funkar allt runt Pocci Pocci om du väljer att sälja till USA? Tull, skatter osv? Och hur har du generellt löst allt med frakt och logistik?
  Min man har startat en webbutik sedan typ ett halvår tillbaka och han importerar en hel del från USA till Sverige ist.. Det verkar vara en hel vetenskap med allt kring logistiken, tull mm.
  Och hur funkar det för er med visum i USA när ni är där nu, har ni något form av arbetsvisum utifrån att ni båda jobbar?
  Även det känns som en hel vetenskap..

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Jag har ingen butik jag säljer till än så det vet jag inte än…
   Min man har arbetsvisum här, jag jobbar inte här.
   Men det är inte så svårt, för att jobba här och tjäna amerikanska pengar så måste man ha ett arbetsvisum:).