Nytt i Chloes rum – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Nytt i Chloes rum

Ja, sänghimlen försvann…
Vi har ju inte så högt i tak och det var som att den vällde ut över hela rummet och då fanns det inte så mycket lekplats kvar. Trist men så blev det. Men i framtiden ska vi fix något liknande…jag är ju så svag för sänghimlar.

Men sen den försvann så har jag liksom kommit av mig lite med Chloes rum, men igår så tog jag tag i det. Jag hade fått hem nya och fina saker och direkt när jag hade hämtat dom så började vi fixa i rummet, det är lika bra att sätta igång direkt, annars är det så lätt att det ligger i något skåp och aldrig kommer upp.En ny väggkompis och ett flaggspel!

Vi har ju en enhörning sedan tidigare men nu var det dags för den att få en kompis och det blev ju givetvis en flamingo.

Sen tycker jag ju om att göra saker personliga så jag gjorde ett flaggspel med Chloes hashtag, eller ja, den som jag har för henne, haha. Dom är så fina dom här små flaggspelen som man kan fixa med själv.Visst är det här hörnet mysigt nu!

Ljusslingan gör ju så mycket, den höjer mysfaktorn med 100%.Dom här supersöta väggdekorationerna i mintgrön manchester blev jag så kär i när jag hittade. Så himla fina! Dom passar perfekt mot den grå väggen och i och med att dom är lite vadderade så känns det mysigt och ombonat.Nu är rummet lite mer tjejigt än bebis.
När jag hade fixat rummet igår så var Chloe där hela kvällen till läggning, det var som att hon återupptäckte sitt rum, precis som jag gjorde när jag fick pyssla och hålla på.Jag blev sugen på att ha ljusslinga ovanför vår säng också…
Jag räknade det till att Chloe har fyr stycken drömfångare i sitt rum nu, det borde räcka va? Haha.Kompisarna…

Här är en lista på dom nya sakerna:

Flamingo (adlink)
Flaggspel (adlink)
Väggdekoration (adlink)

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag blev nyfiken på bokstället. Ser ut som hyllor? Kan vi inte få en närmare titt på det, ser nämligen himla fint ut! Och jag är svag för böcker och förvaring av dem, haha..