Ny vecka, ny hud? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Ny vecka, ny hud?

I annonssamarbete med Serenityhud

Jag genomgår just nu en AHA-syra behandling på Serenityhud.

Det går ut på att jag en gång i veckan går till Anna på salongen och så tar hon hand om mig i ca 30 minuter. Hon smörjer in mitt ansikte med AHA-syra…jag vet det låter galet och det är lite galet för det sticker, småsticker i hela ansiktet men det är samtidigt så skönt för att man känner att det verkligen händer något!

Och efteråt skiner man…jag skojar inte, den här behandlingen ger ett otroligt glow och min hy känns verkligen väldigt elastisk, något som jag saknade innan när jag såg min trötta hy som hade utsatts för dåliga produkter (jag slarvar med sånt, eller slarvade…) och för mycket sol på det.

Såhär står det på hemsidan om behandlingen:

Genom att pensla huden med fruktsyror får den bättre lyster och jämnare struktur. AHA-syror motverkar finnar, oren hud, pormaskar, och stora porer, jämnar ut finare linjer och förminskar pigmentförändringar. Först en rengöring, peeling, mask efter din hud och sedan avslutande dagkräm. En fantastisk kur med resultat som både syns och känns.

Om ni bor i Stockholmstrakten så rekommenderar jag Anna på Serenityhud och OM ni går till henne så får ni rabatt på vissa behandlingar med koden CLAUDIA.

Ring 08-201033 för att boka.

Do it!

Puss! // C30 minuters ljuvlighet…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.