Claudia Galli Concha

Ny podd & Ny bild

Tadaa!

Ny podd OCH håll i er…ny bild!

När vi satte igång och podda så hade vi ju inte den blekaste aning om att det efter 8 avsnitt skulle vara över 110 000 personer som har lyssnat. Wow! Så kul! Vi är verkligen tacksamma för att så många av er lyssnar. Tack.

Så nu måste vi ju då börja göra det här något sånär proffsigt, eller ja, det kommer ju fortfarande vara vi som sitter i soffan i mjukiskläder med finkaffe och pratar om livet, där kommer inget förändras, men vi kände att vi åtminstone kunde ta en bild där vi båda syns, haha. Förra bilden tog vi innan någon fest på vår balkong i motljus och bara halva Manuel kom med, haha.

Den här bilden är tagen av Glenn Strid, vår vän och superduktiga fotograf, det är ju även han som har tagit min headerbild här på bloggen, han är grym!

Men nu till den här veckans podd…mycket känslor. Vi reder ut varför Manuel tycker att det är så jobbigt att prata om mina ex. Ett mycket intressant samtal. Och jag gråter…Ja, ni får lyssna helt enkelt.

Här kan ni lyssna 

Och snälla ni, om ni lyssnar på iTunes, se till att ni börjar prenumerera så att ni inte missar något och snälla snälla recensera gärna. Puss!

P & K ClaudiaIMG_0457

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Mallin

    Alltså detta avsnittet, som jag skrattade.. skrattade högt för mig själv… många gånger…tills du grät, då grät jag med.. känner precis igen den känslan.. Alltså, alla avsnitt är underbara.. men detta var nåt utöver det vanliga!