Nu ska jag ta tag i det – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Nu ska jag ta tag i det

Jag skäms lite…jag har skämts ett tag nu.

Ni kommer säkert tycka att det här är fånigt men jag känner att jag måste ta tag i det.

Mitt fotograferande. Jag älskar ju att fota och ta fina bilder, jag älskar bildkomposition och ljus, jag älskar att fånga minnen genom bild och jag älskar att ha fina bilder i bloggen och jag är lite besviken på mig själv.

Jag är besviken för att jag slarvar, och jag vet, jag har två små barn som springer runt mig 24/7 och det gör ju självklart sitt när det kommer till hur mycket tid jag kan lägga på att skapa fina bilder, men samtidigt så tar jag ju ändå bilder, jag fotar ju säkert minst 10 bilder per dag, men då gör jag det med mobilen eller med min lilla Canon och utan att göra egna inställningar, jag bara kör och då blir det inte så bra…då blir det kornigt och oskarpt och även om det ibland kan vara personligt och härligt så är jag lite trött på det nu. Jag vill ha skärpa! Jag vill ha crisp!

Det här är några bilder jag har tagit på sista tiden som jag tycker mycket om:Jag tycker om klarheten och skärpan, färgerna och ljuset, även om det är olika på alla bilderna.

Jag ska även se över mina kameror, just nu har jag:

1 Nikon D600
1 Sony Nex-7
1 Canon G7X

och så min iPhone 7plus

Så det är inte kamerorna det är fel på absolut inte, det är att jag inte tar mig den lilla, minimala extratiden som det tar att ställa in kameran…eller att ens ta med mig den. Nu ändrar jag på det.

Åh, nu har jag peppat upp mig själv och är så sugen på det här!

Vad använder ni för kameror?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Vilka vackra bilder! ☺ Kan ingenting själv om fotografering men tycker om när det är bra skärpa i bilderna och när ljussättningen är “bra”. Tycker ändå, trots min okunskap att jag kan se när ngn lagt ner lite mer jobb/inställningar/ljussättning eller vad det nu må vara på en bild.
  Tack för en härlig blogg! ☺

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Idag går det ju att få fina bilder med en bra telefon men jag håller med dig, det är en speciell känsla med bilder som det ligger lite jobb bakom.
   Tack fina!
   Kram!

 2. Diana

  klart du ska ta upp fotograferingen, du är jättebra fotograf, du fotar fint och proffsigt. Livet är kort, gör det du älskar och som får dig att må bra. Stor kram