Nu ska jag gå på djupet – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Nu ska jag gå på djupet

I samarbete med Serenity Hudvård

Jag har verkligen slarvat. Åh, vad jag har slarvat!
Min hy är något jag har bortprioriterat i hela mitt liv. Förmodligen för att jag har haft turen att aldrig ha problemhy. Självklart har jag haft finnar och annat då och då men inget utöver det normala. Och just därför har jag bara kört på. Använt produkter som jag antingen har fått i jobbet, som skådespelare får man också alltid rengöringsprodukter och fuktkräm och som influencer får man massor! Så jag har verkligen bara använt det jag har fått utom någon som helst tanke på vad min hy behöver.Men nu när vi var i USA så såg jag att min hy såg trött ut. Sliten och trött. Två graviditeter och mycket sol har nog gjort sitt. Så jag bestämde mig för att tag i det här på¨riktigt!

Nu har jag teamat upp mig med fina Anna på Serenity Hudvård och vi ska tillsammans se till att fixa min hy och göra den så bra vi bara kan.

Min största sak som jag tycker är bökig är mina pigmentfläckar. Klassiker efter två graviditeter och lite sol, även om jag försöker vara noga med att smörja in mig så spelar det inte så stor roll. Dom har kommit ändå.Så häromdagen besökte jag Anna för första gången. Då började hon med rengöring, aha-syra tillsammans med c-vitamin ampuller, sen fick jag ligga och ånga, sen gjorde hon portömning (faktiskt den minst smärtsamma jag har upplevt, tack!)  och sedan la hon på en bionic oxygen facial mask som masserades in tillsammans med Exuviance PHA massagekräm. Sen avslutade hon med ett serum och en dagkräm.

Vilket glow jag fick! Wow! Fukt är uppenbarligen något jag har gett min hy för lite av. Nu ska vi lägga upp en plan för att gå på djupet med mina pigmentfläckar, så jag ska gå på AHA-syra behandling sex gånger inom den närmsta tiden. Det ska bli spännande att se vad det gör!Vill ni också njuta av egentid med resultatet bättre hy?

Då har jag givetvis fixat så ni får rabatt!

Om ni säger Claudia när ni ringer och bokar så får ni 100- rabatt på Ansiktsbehandling Lyx, eller ansiktsbehandling Minilyx (innan slutet av oktober!), numret till salongen är 08-201033 och om du vill maila gör du det på anna@serenityhudvard.se, hemsida Serenity Hudvård

Salongen ligger jättebra, nära Stureplan, ca 1 min från tunnelbaneuppgången!

Hoppas att ni får njuta som jag!Det här är dom produkterna som jag ska använda hemma och som ska hjälpa mig med den här behandlingen. Nu ska huden fuktbombas varje dag och sen ska vi jobba på djupet med mörka fläckar. Jag är så peppad över det här! Nu ska jag göra det på riktigt!Jag lovar att hålla er uppdaterade!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Fick rådet om detta märke också!! Inte testat dock för tyckte det var dyrt men värt det om det är bra så uppdatera gärna!! 🙂

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Har testat i tre dagar nu och jag måste säga att fukten är fantastisk! Fläckarna vet jag inte än men glow får man absolut! Fortsätter uppdatera 😘

Annons