Claudia Galli Concha

Nu kör vi varannan dag

Livet i Stockholm är underbart!

Vi trivs så bra och vi upplever roliga saker hela tiden. Det är till och med så att det känns som att vi nästa upplever för mycket.

Vi gör saker varje dag. Vi lämnar hemmet vid 10.30 och sen kommer vi hem vid 16 och nu känner jag att vi måste sakta ner lite. Jag känner att det blir mycket för Celeste ibland. Även om jag alltid är med henne och när vi är på t.ex Junibacken så springer hon runt kanske halva tiden, resten sitter hon i min famn, så det blir ju aldrig lika intensivt som det är för Chloe, men ändå.

Jag känner att Celeste ska få sova middag hemma iallafall varannan dag. Så i och med att det har varit intensivt nu så gör jag om vår struktur lite. Nu blir det varannan dag som vi går ut på förmiddagen och varannan dag som vi stannar hemma till efter lunch.

Idag ska vi bara äta frukost ute men sen blir det hemmamys och SPA-dag. Tjejerna ska tvätta håret och jag har lovat Chloe nagellack. Sen hoppas jag att Celeste får en skön middagssömn i vår säng medan jag och Chloe hittar på något mysigt…köpte nya kritor häromdagen så det blir nog en del ritande.

Åh, jag köpte en väldigt snygg kruka till min nya planta igår…måste ju visa upp båda här…fotar idag och lägger upp imorgon!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.