Claudia Galli Concha

New In

Idag var vi i Hollywood. Svärmor har ju aldrig varit här så vi kände att vi ändå ville visa henne stjärnorna i marken och utsiktsplatsen mot Hollywoodskylten och var Oscarsgalan är varje år.

Vi åker inte till Hollywood så ofta, det finns inte så mycket kul där, det är bara galet mycket turister och halvgalna människor som klätt ut sig till kändisar och sen tar betalt för att man ska ta bild med dom.

Men det var kul att visa sväris och barnen älskar ju såklart spektaklet och jag passade på att shoppa!

Det jag behövde var underkläder, behövde fylla på och byta ut, jaja, här shoppas det inte utan att byta ut nuförtiden.

Men sen vid kassan hittade jag några fler härligheter som jag var tvungen att ta med hem…Jag är ju löjligt förtjust i kokosdoft så jag köpte den här lilla flaskan med bodymist.

Jag gillar inte att använda parfym när jag är i solen men en sån här liten uppfräschande sak blir ju perfekt att spruta på några gånger om dagen.Som sagt…löjligt förtjust i kokos.

Dt blev den här och en som hette Honey Blossom, 2 för priset av en, då måste man ju slå till haha…(syndaren i mig jublade!)Och så underkläderna. Basic. Very basic. Som jag gillar det.

Jag använder två modeller på sommaren/i värmen när man har mycket kjol på sig, det är dom här två, olika högt skurna bara, men magiskt sköna…raffset är liksom inte lika aktuellt nuförtiden, haha.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.