När jag får bestämma – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

När jag får bestämma

Mina barn bestämmer över mig…

Haha, nej, det gör dom inte…eller jo, det gör dom ju visst på sätt och vis, eller såhär; deras behov styr 90% av  mitt liv deras vakna tid, 90% av den tiden dom är vakna så tänker vi på deras behov, deras bästa och ser till att dom har det bra. Men sen så är det 10% kvar…

Dom roffade jag gladeligen åt mig igår.

Och när jag får bestämma något som jag vill göra bara för mig så innefattar det alltid kaffe och fina miljöer, så igår åkte hela familjen den 45 minuter långa resan till Beverly Hills Hotell för att eftermiddagsfika.

Vi var ju där när svärmor var här…ni vet när vi träffade Mariah Carey (läs här) och då insåg jag hur ljuvligt det är att sitta där, i den rosa/gröna miljön och njuta av flärden och folket.

Igår fick vi tyvärr inte plats ute i den fina trädgården där vi satt sist men vi fick sitta nära fönstret och vi hade ett stort härligt bord där barnen kunde rita loss och leka med medtagna figurer medan jag och Manuel pratade om livet.

Det var en ljuvlig stund, inte så lång, fikatid är ju begränsad med barn (skulle haft den där paddan, haha) men det var fint och jag känner i hela mig hur viktigt det är att man faktiskt tar dom där 10% ibland.

Om ni är i LA, unna er en fika på Beverly Hills Hotel, det är något speciellt.

Och JA, jag gjordes spaning idag också. Dr Phil var där. Med en bodyguard. Bara en sån sak. Haha.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons