När allt stämmer – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

När allt stämmer

Jag kan inte säga så mycket annat än att allt stämmer just nu. Vädret är magiskt, lite kallare än när vi var här sist men fortfarande galet skönt.

Vi har kommit iordning hemma i lägenheten, i princip allt vi behöver finns där, bara finkaffet och en smörkniv som saknas, haha.

Jetlagen är faktiskt redan över, det tog inte ens en vecka den här gången. Jag vet inte vad det berodde på den här gången men dom har anpassat sig med nästan två timmar per dag. Kanske var det att vi landade senare så det på ett mer naturligt sätt blev bra.

Sen är det ju den där känslan att ha hittat platsen som inspirerar en bortom alla gränser, det är ju härligt.

Celeste går mer och mer och jag skulle gissa att om en vecka kommer hon nog att våga släppa.

Nu har jag precis haft playdate med en annan svensk tjej som bor här och hennes barn , så barnen är trötta och nöjda i vagnen.

Nu hem och sen poolen.

Jag funderar på att starta en Tips i LA kategori, skulle ni vilja det? På restauranger och butiker och sånt?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlie

  Åhh älskade LA! Njut av bästa staden. Jag bodde där i 5 år, innan det blev en flytt till New york, fantastiskt men Man kan ju säga att man saknar värmen en del…

 2. Louise

  Kanske en hemskt tråkig fråga men hur har ni gjort med visum den här gången när ni vill stanna så länge det går? Och hur har ni gjort med lägenheten i Sthlm och Malmö? Både de är väl hyresrätter om jag minns rätt.

  Är såå sugen på en liknande resa, Såå magiskt med solen 😀

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Vi har bara turistvisum så 3 månader får vi stanna. Lägenheterna står där dom står:)
   Ja, jag kan rekommendera det här till alla som har möjlighet, det är så magiskt!

 3. Jennie

  Det hade jätte kul om du skrev ett inlägg om hur ni gjort. Vart hittade ni lägenheten och hur fungerar det. Varför just venice beach pro and cons med barn. Hur tänker kring flygresor osv. För oss andra som drömmer samma sak men inte vet vart man ska börja.

 4. Maria

  Ja!! En tips i LA kategori vore toppen!! Har varit där flera ggr och ska dit igen om några veckor. Har varit där som ung 25 åring, som småbarnsmamma, , ensam i jobbsammanhang mm. Denna gången med make och barn- 14 årig tjej och 12-årig kille. Då är det ju andra saker man vill se och göra så alla tips är välkomna!! Ni verkar ha det fantastisk! Starkt att leva i nuet- NJUT!! Kram

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Jag ska göra en kategori där jag ger mina tips, jag älskar att läsa sånt själv när jag ska någonstans:)