Möte, kärlek och finkaffe – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Möte, kärlek och finkaffe

Ah, nu har jag precis sippat på min latte och läst igenom alla kommentarer som ni skrev igår. Och jag känner mig lugn. Lugn och säker på att jag gör helt rätt att låta barnen ha sin naturliga gång i bloggen och inte nödvändigtvis komma på barnrelaterade saker att skriva om längre. Ni är så fina och jag känner så mycket kärlek när jag läser era kommentarer. Och som jag skrev så är ju mitt liv med barnen konstant men det finns ju ändå olika sätt att vinkla bloggen på. Vi, jag och ni, har en framtid tillsammans det är jag säker på, och för er (få) som skrev att ni inte kommer att stanna. Det är helt ok, tack för den här tiden.

Min dag idag började imorse med ett superspännande möte med fyra inspirerande tjejer som jag kommer att jobba tight ihop med i framtiden, mer om det inom den närmsta tiden…det kommer att bli så bra. Så otroligt bra!

Nu har jag en timmes jobb framför mig och sen en sväng på Zara (har sett en klänning som jag måste haffa!) och sen hem till som där små människorna jag älskar mest!

Jo! Håll utkik här på bloggen ikväll, jag har en väldigt generös tävling som kommer upp!

Puss! //C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.