Moderna klassiker – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Moderna klassiker

I stolt samarbete med Polarn O. Pyret 

Jag är en person som tycker om klassiker, jag tycker om när saker inte förändras allt för mycket, jag tycker om när man vet vad man får. Polarn O. Pyret är ett sånt märke för mig. Jag vet vad jag får och jag blir alltid nöjd. Men jag har haft några drömmar…

Jag har drömt om dovare färger, puderrosa, grått, gärna i kombination med mörkblått…Mina drömmar har slagit in! Polarn O. Pyrets höstkollektion är helt magisk och några av deras nya modeller har klivit rakt in i mitt kläder-till-barnen hjärta. Dom kommer med ljuvliga färger och underbara modeller som andas nytt, fräscht och modernt. Mode möter kvalité. Den bästa kombinationen

Samma underbara kvalité som förut, samma slitstarka, lekvänliga kvalité men i färger som går att kombinera med allt annat i tjejernas garderob.Tjejerna har redan fått garderoberna påfyllda med nya favoriter och dom kommer att användas flitigt under hösten.

Och en väldigt härlig grej…ni vet den klassiska Polarn O. Pyret randen, rött och vitt / blått och vitt…DEN KOMMER I GRÅTT OCH VITT! Så otroligt fint. Äntligen ska jag köpa klassiska randiga set till tjejerna.

Jag är så stolt över det här samarbetet och jag vill verkligen sprida ordet om den här nya kollektionen för WOW så fint allt är!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons