Mitt hår behöver lite kärlek – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Mitt hår behöver lite kärlek

I samarbete med UrtekramDSC09764-2DSC09791-2Mitt hår har verkligen varit så otroligt snällt mot mig dom senaste tre åren. Inte nog med att det har gått igenom två graviditeter med hormoner och två amningsperioder med hormoner, det har på det blivit blekt flera gånger och färgat och slingat och ja…men nu ska jag börja ge det kärlek. På riktigt. Det är lite paybacktime.

Jag har börjat undersöka ekologiska produkter och har i perioder använt bara det och jag tycker alltid att det är en skön känsla, det känns så rent. Fritt från kemikalier och gifter. Endast ekologiskt och organiskt.DSC09762-2 DSC09804-2Mitt hår funkar väldigt bra med Urtekrams produkter så jag blev så glad när dom kom ut med den här serien Morning Haze. Den är så bra och dessutom prisvärd.

Ni som har använt ekologiska produkter vet säkert redan det men ekologiska produkter är ju lite speciella och man får ge dom en tid innan dom ger effekt, ca 3 veckor – 1 månad, men sen har du ett kemikaliefritt hår. Helt ljuvligt.

Och visst är flaskorna snygga! Dom får gärna stå framme i mitt badrum.DSC09765-2 DSC09793-2 Sen finns det ju en produkt som jag som har ganska torrt hår tycker är lite extra härlig och det är ju deras leave in balsam. Ett balsam som du sprayar i håret och sen inte sköljer ur. En produkt som jag kommer att bära med mig överallt, perfekt nu när jag är i Los Angeles och hänger mycket i solen och på stranden.
Bara att spraya i håret och ha det i en knut så verkar det snällt mot håret.

Så spana in Urtekrams nya seria Morning Haze. Finns bl.a på Apoteket.

P & K ClaudiaDSC09825-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Så bra med ekologiska produkter!! Här använder vi Maria Åkerberg både för hår, hud och smink. Kanonbra verkligen!

  2. Emma

    Vi har alltid kört med urtkram till både oss och barnen. Men köpte precis den där serien till mig på apoteket och både jag och ena barnet fick nässelutslag på hela kroppen av den. Mitt barn fick hemska utslag.