Claudia Galli Concha

Mina favoritdofter

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag har så otroligt svårt att hitta nya dofter. När jag väl har bestämt mig för att byta parfym så kan det ta veckor innan jag hittar rätt.

Men just nu har jag två dofter som jag tycker väldigt mycket om, dom är precis sådär som jag vill att en doft ska vara…lockande. Det ä nog det ordet som bäst beskriver det ord jag vill ska beskriva dom dofter jag använder. Dom ska vara lockande, man ska bli inspirerad, man ska vilja nå lite längre, man ska vilja prestera.
Dofter för mig ska ha power oh det har båda dom här. När jag använder dom så ger dom mig en extra push att vara en lite bättre människa. Det kanske låter väldigt högtravande för att prata om en doft men ä det inte en härlig tanke?!

Så den första doften som jag har haft nu i…det måste vara ca 4 år, den hittade jag genom vänner, många i min närhet hade den och jag älskade den alltid när jag kände den, men sen var jag orolig att jag  bara skulle känna mig som dom när jag hade den, ni vet hur dofter så starkt kopplas samman med personer?

Men inte alls, den är min nu, på mitt sätt, och den här ljuvlig!

Doften skulle jag bäst beskriva som ett exklusivt doftljus. På ett mycket bra sätt!

Den heter For Her och är gjord av Narciso Rodruigez

Min andra doft fick jag av Manuel på Mors dag i år, jag blev så nervös när jag såg att han hade köpt en doft för det är ju i princip omöjligt att köpa en doft till någon annan och när jag först doftade på den så kände jag att det inte alls var min typ av doft. men sen använde jag den två gånger och då var jag fast!

Den är blommig i doften men ändå med en tyngd, jag vill inte ha det för fruktigt, det måste finnas ett djup och då är den här perfekt!

Den heter Bloom och är från Gucci

Vad är er favoritdoft?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Jag har flera! Happy från Clinique, Joyful från Escada, White Tea från Elizabeth Arden för att nämna några.

  2. Elisabeth

    Beyonce heat är mina favoriter har flera och min äldsta dotter har Britney Spears som sin doft .Har även min mormors favoritparfym Nina Ricci