Mina 3 bästa fotoappar – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Mina 3 bästa fotoappar

Idag är ju alla proffsfotografer, eller vi kan vara det om man tycker att det är roligt och det tycker man ju! Jag kan hålla på i evigheter med mina bilder, fixa med filter, dra i färger, trycka i svärtan, ljusa upp, ja, nuförtiden kan man ju göra precis vad man vill.

Här är mina topp 3 bästa fotoappar som jag använder varje dag:

Mina 3 bästa fotoappar 11. VSCO Cam, väldigt fina filter med möjlighet att köpa oändligt många extra, det ena finare än det andra. Den här appen använder jag till nästan alla mina mobilbilder, jag tycker om att dämpa färgerna i mina bilder och i den här appen finns det månat filter för det.

En bra investering i app-världen
Mina 3 bästa fotoappar 22. Det är i den här appen man kan göra sin hy slät som en porslinsdocka och göra sin rumpa lika stor som Kims, haha, dock är det inte det jag använder den till, i den här appen använder jag mycket funktionerna som gör att jag kan sudda i bakgrunden så att mitt fotoobjekt hamnar mer i fokus, det finns också ett bra “patch”-verktyg som gör att du kan ta bort t.ex en fläck på en tröja eller något annat som “stör” bilden. Det finns även några fina filter och olika ljusinställningar man kan mixtra med.Mina 3 bästa fotoappar 33. Ni som följer mig på Instagram (@claudiagconcha) vet att jag fram till bara för några veckor sedan höll på mycket med vita ramar runt mina bilder, jag skapade egna former på bilderna så att när man såg hela mitt Instagramflöde så blev det såhär:

Mina 3 bästa fotoappar InstagramSå för att få det såhär så är det InstaSquare som man ska använda. Väldigt lätt att jobba med och det blir så fint!

Tipsa gärna om era bästa fotoappar! Vilka är det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.