Min To Do lista innan Baby C’s ankomst – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Min To Do lista innan Baby C’s ankomst

Nu kan jag andas ut.
Manuel kom hem igår och vi bestämde att det var sista dagen han kommer att vara borta innan bebis kommer.
Jag var nog mer nervös än jag trodde över att han inte var här för jag kände hur hela jag slappnade av helt otroligt mycket när han satte nyckeln i dörren och kom in och gav mig lussebullar (drömman!!!).

Så nu är jag nästan redo, jag har en liten lista med saker jag vill hinna med innan hon kommer och det ska jag försöka göra innan helgen.

 • Göra klart alla kvitton för mitt företag t.o.m oktober. Jag är inte så sugen att sitta med det med en liten spädis i famnen.
 • Bygga Baby C´s säng. Vi har en jättefin bedside crib som står och väntar på att bli ihopbyggd, det ska göras idag. Jag sålde ju Chloes för jag trodde inte att vi skulle ha barn så snabbt, haha. Den ska byggas ikväll. Den är med hjul. Perfekt att rulla runt bebis i i lägenheten första tiden.
 • Tvätta upp alla C´s kläder. Bort med gifterna! Och klippa bort alla lappar.
 • Fylla kyl och frys. Det är ju så skönt om man slipper tänka på att springa och handla första dagarna när man har kommit hem.
 • Sätta upp Chloes sänghimmel. Ja, det ska bli fint i hennes lekrum innan vi åker in. Prinsessan ska få sitt rum pimpat med en massa fint som vi har fått hem. Det kommer att bli magiskt för henne!

Jag hittade visitkortet som jag skrev ner alla MVC tider på i början av graviditeten, då kändes det som en hel evighet innan vi skulle komma till det sista datumet…som nu är om 8 dagar, om jag hinner gå då eller om hon redan har kommit…det får vi se.

Det är galet vad den här tiden har gått fort. Jag tänkte att jag ska skriva ner mina tankar kring första och andra graviditeten ikväll…det skiljer sig rätt markant i upplevelse tycker jag.

Nu ska jag sätta igång och bygga säng till Baby C. Jag SKA hinna igenom Tod Do listan innan det är dags., haha.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulle I

  Kan du inte göra ett inlägg där vi läsare får gissa när Baby C anländer, så vinner man äran att komma närmast 🙂 Datum och klockslag, sen för ännu mer, så kan man ju ha med vikt och längd med 😀

 2. Christina

  Åh vad jag blev sugen på lussebullar nu… Vad mysigt att fixa till och göra fint i Chloes rum innan den lilla anländer. Det är så roligt att fixa i barnrum (håller på med min 6-åriga pojkes rum). Kom precis i dessa presidentvalstider i USA att tänka på “Chloe for President”!! ! Stor kram Christina