Min Mors Dag in LA ❥ – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Min Mors Dag in LA ❥

IMG_5288.JPG
IMG_5291.JPG Jag hade verkligen en helt magisk Mors Dag här!
Dels för att jag blev så himla firad och dels för att det  var den absolut bästa dagen vädermässigt sen vi kom hit! Jag var väldigt osäker på om vi skulle fira, dels för att det inte är så viktigt för mig men också för att vi är här så påminnelserna om att det var Mors Dag fanns ju inte i affärer och sånt som det gör i Sverige.IMG_5290.JPG
 När jag vaknade sa Manuel att han skulle ut och springa, vilket han gör nästan varje morgon så det var inget jag reflekterade över, när han kom tillbaka hade han med sig två fantastiska buketter med rosor, en med röda från honom och en med vita från Chloe ❤︎, han hade också köpt nybakat bröd, en decaf latte från Starbucks och en red velvet cake…jag älskar honom, han vet precis vad jag vill ha.IMG_5289.JPG Vid lunch så packade vi ihop oss och Manuel sa att vi skulle till ett hemligt lunchställe, jag gissade och gissade och gissade faktiskt rätt men Manuel blånekade, och jag har ju så sinnesjukt dåligt lokalsinne så han kan ju lura i mig vad som helst när det kommer till vart vi är på väg, men tillslut kom vi iallafall fram till Venice Beach och Urth Café som är ett av mina absoluta favoritställen, dom har helt magiska sallader och allt är dessutom helt ekologiskt. Det är ett väldigt populärt ställe, men vi hade tur och fick bord direkt. Jag beställde deras egna sallad och den var…så galet god.
 Chloe har upptäckt bröd…precis som jag och Manuel så verkar hon bli en brödälskare av rang. Haha! Palmer, palmer, palmer, det finns så mycket palmer i Venice Beach, och det är förmodligen därför jag trivs så bra där. Nästa vecka flyttar vi till en annan lägenhet som ligger precis bredvid Venice Beach så då kommer ni att få se mer därifrån.
IMG_5287.JPG  Dagen avslutades på stranden…Chloe bestämde sig för att bada, så jag fick snällt följa med, som tur är är hon inte så lång så hon går ju inte så långt ut, haha, jag är ju sån badkruka och tyckte att det var jättekallt, men inte hon, hon älskade det! Nästa vecka kommer det att bli bad varje dag. Underbart!

Jag hade en helt fantastisk dag! Det är en sån lyx att både få vara mamma och ha det såhär bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.