Min fredag – 10 poäng – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Min fredag – 10 poäng

Igår var det INTE en 10 poängsdag. Jag vill bara börja med att säga det så att ni förstår varför jag är så otroligt nöjd med dagen.

Eller igår började bra med ett spännande möte nen sen var det bara kaos, jag var seg, det blev otajmat med barnens dagssömn, dom blev kaos, vi gick ut, dom somnade, jag satt på en parkbänk, vi kom hem, allt var kaos…ja, ingen drömdag. Men idag!…Dagen började med en otroligt mysig frukost med Josefin och Vanja, läser ni bloggar och lyssnar på poddar så vet ni vilka dom stjärnorna är. Så mysigt och alltid lika inspirerande att hänga med dom!

Sen åkte jag hem till mina tjejer som hade hängt med sin fina kusin Elsa (obs! 24 år:)) och vi packade oss iväg direkt och gick mot bion. På vägen stannade vi för korv, det är ju ändå fredag. Varför har dom flesta korvkiosker inte veg korv? Så frustrerande! Men tjejerna var nöjda och glada och det är ju alltid huvudsaken.Sen var det bio! Sagolandet på Zita. Jättefin film! Verkligen! Tre små berättelser på ca 15 minuter var. Jag rekommenderar den om ni har barn i samma ålder som mina.

Efter det promenerade vi till min mamma. Barnen älskar att hänga med henne och hennes hund, så vi går nästan alltid dit om vi är i närheten, älskar den spontana grejen att man bara kan svänga förbi. Det är faktiskt en av dom bästa sakerna med att vara här.På vägen till mamma ville Celeste rida på lejonen. Alltid. Dom här står ju utställda lite här och var i Stockholm och alltid är det någon som ska hoppa upp på dom.

Nu är vi hemma. Nu blir det en lugn och mysig kväll hemma. Celeste somnade i vagnen hem, egentligen för sent att somna nu men jag bryr mig inte, hon får gärna vara uppe och mysa ikväll.

Så det har varit en riktigt bra dag. Lugnt och skönt och allt har flutit på. Lovely!

Ha en ljuvlig kväll!

Puss! //C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.