Claudia Galli Concha

Min Födelsedag / Presenten

Så var vi där...framme vid det som egentligen inte är särskilt viktigt i en tid när man blir som lyckligast av att vara med dom man älskar MEN…det är ju ändå något superhärligt med att bli överraskad som jag blev.

Det finns nämligen en väska som har legat på min önskelista i tre års tid men i och med att den alltid har en väntelista på ca 8 månader (galet populär i hela världen) så har det aldrig blivit av att jag har tagit tag i det.

Min man är en fixare, en riktigt romantisk fixare.

Han hade bestämt sig för att ge mig min drömväska från Louis Vuitton. Men han fick samma svar, skriv upp dig på listan och det gjorde han, men sen ringde han tydligen varje dag i ca 2 månader (haha) och sen när vi väl kom hit till LA så åkte han till butiken som ligger här i Santa Monica…och jag vet inte vad han gjorde eller hur han lyckades men en kväll ringde det på hans mobil och han åkte iväg…han sa inte vart han skulle.

Då var det tydligen butiken här som på något märkligt sätt fixade så att jag på min födelsedag fick min absoluta drömväska!

Tack min älskade man för att du aldrig ger upp, haha!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Grattis både på födelsedagen och till väskan. Pochette Metis är en både praktisk och snygg modell. Om man vill ha en annan färg än monogram canvas är inte väntelistan lika lång, eller ingen alls. Provade den svarta i förra veckan i Stockholm, men den kändes inte helt 100.

  1. claudiagconcha

   Tack och TACK! Ja, jag älskar den! jag tittade faktiskt på de svarta idag och visst, den är snygg men inte alls som monogram, däremot den rosa…den skulle jag kunna tänka mig;)

   1. Sofia

    Aha intressant. Får försöka klämma på monogram då vid tillfälle. Rosa är superfin, men känns inte så praktisk på hösten/vintern.

 2. Cecilia

  Suuuuupersnygg Claudia! Jaha, då vet jag att det kan vara lång leveranstid på denna då 😉💗Stort Grattis igen fina du!!