Måndag och veckans planer – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Måndag och veckans planer

Måndag!

Men åh, då var den här, den där dagen som jag älskar!

Dagen som påbörjar en ny vecka, nya chanser, nya taktiker att komma lite längre, lite högre och lyckas lite bättre…med vad det nu är man är ute efter att göra.

Jag har en social vecka framför mig och det känns jättehärligt, jag har saknat att snickesnacka loss lite, vi har ju haft fullt upp med resor och små förkylningar hit och dit så den här veckan hoppas jag att vi bara ska kunna njut av tiden och träffarna.Såhär ser min vecka ut:

Idag ska jag ha playdate med min kära bloggkollega Johanna Kajson, vi känner egentligen inte varandra särskilt bra men via bloggarna och Loppi så har vi sammanstrålat och eftersom vi båda befinner oss i Malmö just nu så ska vi se till att lära känna varandra lite bättre, jättekul!

Tisdag:
Gå på skönhetsevent med min kompis Lisa. Vi ska få varsin behandling. Det ska bli jättemysigt att unna sig något tillsammans med en kompis, det var också alldeles för längesedan.
Spela in podden! (lyssna här)

Onsdag:
På förmiddagen har jag playdate med en kompis och hennes två barn på en lekplats.
På eftermiddagen blir det fika med min gamla poddkompis Matilda. Kommer ni ihåg vår podd!?
Jag gillade skarpt att podda med henne och jag ser mycket fram att sitta och fika och ta igen allt som har hänt sedan vi sågs sist.
(Pssst, Claudia & Matilda hette podden om ni vill söka på den:))

Torsdag:
Fika och möte med Stina som jobbar med mig i Pocci Pocci. Det händer mycket roligt med Pocci Pocci just nu (mer om det får ni veta snart!) och vi måste planera och gå igenom en del. 

Fredag:
Fota några olika samarbeten som ska upp här inom snar framtid. Jag har ju fortfarande kidnappat min svärfars kamera som jag har tänkt att fota loss med.

Helgen har vi inga planer för än…Den här veckan ska jag även sätta mig in i det nya ekonomisystemet som min bokföringsfirma har börjat med, man ska numera fota av kvittona istället för att skicka in dom uppklistrade på papper…och jag vet inte vad det är med mig men det är alltid trögt för ,mig i början när sånt här förändras TROTS att det kommer att bli så mycket bättre och enklare.

Men nu dagen andra finkaffe och förbereda för att gå med tjejerna till lekplatsen.

P & K Claudia

P. S Om ni undrar över kalendern så hittar ni ett inlägg om den här D.S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.