Claudia Galli Concha

Malmös mest barnvänliga hotell

I samarbete med Scandic St Jörgen

Nu undrar ni kanske varför jag hänger kvar här på Loppi…jag kan inte slita mig!

Nej, men ni vet med bloggflyttar är det en väldig massa teknik som ska funka och klaffa och så är det inte just nu, men hindrar det mig från att blogga och prata med er. Nej!

Så jag ändrade rubriken på förra inlägget till ”ett av mina sista” och nu kör jag vidare, haha, make it work.

Nu i veckan när vi var nere i Malmö så fick jag och tjejerna möjligheten att bo på Scandic St Jörgen. Ett av Malmös absolut mest centrala hotell (ligger mittemot &OtherStories som jag älskar!). Jag hade aldrig bott här tidigare så det var spännande när vi checkade in i onsdags.

Mitt totala uttryck av hotellet är att det måste vara det mest barnvänliga hotell jag någonsin varit på. Stor barnmeny på hotellets restaurang, ett stort lekrum längst in i restaurangen som gjorde att jag kunde sitta utanför och äta låååång frukost medans barnen lekte och lekte (tack Scandic!) och det lekrummet hängde vi ju även i på eftermiddagarna, då bjöds det på popcorn och film, lyx! På tal om frukost så var den magisk! Det fanns allt som jag kunde önska! Massor av frukt, smoothie, gott kaffe, hur många brödsorter som helst, pannkakor, tre olika havregrynsgröt, varav en var overnight med hallon som jag verkligen gillade. Mmm…

Sen bodde vi i familjerum som ju är perfekt med barn, flera sängar och större utrymme att leva och leka, sen hade rummet ett jättestort badkar som Chloe hann bada i fyra gånger under två dagar. Lyx igen.

Så tack St Jörgen för en väldigt härlig vistelse! Vi kommer tillbaka.

Puss! // CFarmor kom och hängde med oss i lekrummet

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.