Maka Maka – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Maka Maka

img_1238.jpgimg_1179.jpgimg_1234.jpgimg_1232.jpgDet här inlägget är det första i min Barcelona guide.

Uppkopplingen här är katastrof så det blir inga långa guide-inlägg utan jag slänger in dom då och då och ett och ett och så skapar jag en kategori som heter Mitt Barcelona. Ok?

Att Maka Maka hamnar först bland inläggen är inte så konstigt. Här var vi stammisar när vi bodde här 2013 och vi gick på deras quiznight på torsdagar och framförallt så har dom den godaste hamburgaren och dom godaste pommes fritsen. Magiskt!

Maka Maka ligger på Joan de Borboa nästan ända nere vi Barceloneta (stranden) och det är alltid mycket folk men det brukar inte vara så lång kö, den här gången fick vi vänta ca 10 minuter…väl värt att vänta på.

Min favoritburgare är Topless (jag vet…namnet) men det är en helt naturlig hamburgare med sallad, tomat, dressing och kött…deras kött är så gott, annars är jag inget stort fan av rött kött men just här är kyckling inget alternativ. Mmmm….

Så gillar ni hamburgare och mysiga, personliga ställen så kan jag verkligen rekommendera Maka Maka.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    CLAUDIA!!!! Nu blev jag helt tårögd av saknad. Kommer inte kunna läsa dina Barca-inlägg, det går bara inte. Längtar. HEM. Too. Much! Ha det underbart, besos!!