Lucka Nummer 14 – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Lucka Nummer 14

Vad var ditt drömjobb när du var liten?

Sångerska. Popstjärna. Jag var väldigt bestämd och min bästis Helene skulle vara doasångerska. Det var dealen. Och jag tror att den passade oss båda, haha. Eller hur, H?

Och hur gick det med den lilla karriären? Jo, jag har faktiskt sjungit i coverband. Ja, nu kanske ni skrattar, men det är sant! Och inte vilket band  som helst. Vi hette Captain and the Crew, det var jag och 10 killar, alla jobbade med Rederiet förutom jag och trummisen som var Ian Haugland, gamla trummisen i Europe (ja, jag var starstruck i början och frågade ALLT!). Vi hade spelningar då och då och en sommar var vi på en stor sommarturné i södra Sverige. Väldigt väldigt roligt! Och om det nu är någon som undrar så hade jag inte ihop det med en enda i bandet, däremot såg jag en hel del tjejer passera in på deras hotellrum, haha.

Så jag har faktiskt testat mitt drömjobb som jag hade som liten, tur att den drömmen försvann, jag hade inte riktigt röstresurserna för att någon skulle njuta  av min skönsång.

Vad hade ni för drömjobb som små?

P & K Claudia
Det här är den enda bilden man hittar om man Googlar Captain & the Crew, haha, underbart!

Detta är en del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så läs mer här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hella

  Haha! Du glömde att din inspiration kom mycket från Eurytmics och att du var Annie Lennox å jag fick vara killen på synt i bakgrunden!!! Haha jag å min snygga frisyr!!! Haha!!!

 2. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

  Haha så häftigt att du faktiskt har testat det också 😊
  Själv ville jag bli pilot men den drömmen avtog ganska snabbt och ersattes med att jag ville bli “fröken” (alltså lärarinna). Även den drömmen avtog så jag har inte testat på något av de jobben jag drömde lm nör jag var liten!
  När jag var 8 år (året var 1992) sålde vi vårt hus och då väcktes drömmen om att bli fastighetsmäklare! 2008 gick jag ut mäklarutbildningen och sedan lyckades jag bli topp 6 i Sverige inom min kedja. När vi fick barn gav jag upp mäklaryrket då jag inte tycker att arbetstiderna är speciellt barnvänliga. Mycket jobb med många sena kvällar och dessutom helgvisningar. Däremot tjänade jag ju riktigt bra under åren jag mäklade!
  Kram ❤️

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Aha! Mäklare har jag på senare år tyckt verkar spännande. Min gamla klasskompis Fredrik Eklund har ju lyckats bra inom det, haha:). Det verkar kul men som du säger, inte så barnvänligt. Kram!