Claudia Galli Concha

Lite kortare. Lite kallare.

Idag klockan tio hade jag bokat tid hos Therese, världens bästa Therese på Salong Engelbrektsgatan 12 i Malmö. Mitt hår hade antagit en ganska trött guldblond färg och det hade börjat bli rejält slitet i topparna. Så härom veckan bokade jag en tid hos Therese och så gick jag dit idag klockan 10.
DSC03411-2Såhär såg mitt hår ut innan färg och klipp. Mitt hår som (verkligen inte!) är naturligt blont drar gärna åt det guldiga och gula efter ett tag (trots silvershampoo) så jag vill göra det lite svalare då och då.
DSC03429-2DSC03425-2DSC03420-2 DSC03416-2

Jag älskar att vara hos Therese, jag får alltid gott kaffe, alltid en trevlig pratstund (ja, vi pratar väldigt mycket barn, tack för att jag får tjata T ;)) och dessutom så bli man så otroligt fin. Jag tycker så mycket om den där känslan att gå till frisören, man känner sig lite pånyttfödd efter. Framförallt när man har liten bebis och prioriteringarna inte ligger på att fiffa sig.
DSC03426-2Chloe var med och somnade precis när jag kom till salongen. Magisk timing på den och sen vaknade hon när vi skulle skölja ur färgen och då kom Manuel och tog henne. Perfekt timing rakt igenom. Sweet 🙂DSC03432-2 DSC03431-2
Och såhär blev resultatet. Lite kortare och lite kallare i färgen. Helt perfekt och så som jag ville ha det.
Tack Therese! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.