Lite för oss och lite för dom… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Lite för oss och lite för dom…

Vi är ensamma här.

Jag menar inte det på något sorgligt sätt men vi har ju inga vänner är eller familj som kan hjälpa till med barnen. Eller såhär…vänner har vi ju några stycken det är ju bara att jag skulle kunna vinna VM i att vara dålig på att lämna bort barnen så vi har inte tagit tag i att styra upp den delen…det kommer. jag ska ta tag i det…någon gång…haha.

Men hur som helst, det gör ju att om vi ska ut och göra ärenden så måste ju  barnen följa med och här i LA så kan ju ärenden betyda 2-3 timmar i bil även om du bara ska 20 minuter bort fågelvägen, enda nackdelen med den här staden enligt mig…

Så idag hade vi fått för oss att vi skulle kolla bil, vi hyr ju bil varje gång vi är här och eftersom vi kommer att spendera mer och mer tid här så känns det som väldigt onödiga pengar och då tänkte vi att vi skulle kolla lite på en bilfirma som verkade ha bra grejer, problemet var att den låg ca 40 minuter bort.

Dit var det inga problem dom sov hela vägen, det var galet varmt idag så när dom kom i i bilen med AC så somnade dom gott direkt, sen vaknade dom medan Manuel kollade bilar, då kollade jag upp en lekplast och hittade en som låg en kvart från var vi var, siktet inställt på den…

Och vilken tur! Det var så kul där! Det var lite för varmt men dom stora legobitarna som man kunde bygga hus av var succé och det fanns även en stor klätterställning.

Jag tänker att det är lite såhär vi får göra, lite för oss och lite för dom, det är ju ändå ett väldigt bra sätt att upptäcka lekplatser runt om i LA, för även om vi älskar vår lekplats på stranden så är ju jag och säkert dom också sugna på att se något annat ibland.

Men sen var hemvägen jobbig, det hade skett någon olycka så det tog 1 h och 30 minuter att åka hem…då var jag väldigt tacksam att vi hade en fulladdad iPad i väskan…haha. Ibland är den verkligen en lifesaver.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Men oj, är väl bara nån vecka/månad sen du skrev hur otroligt bra föräldrar ni är som inte låter era barn titta på paddan? Ni ägde ju inte ens en padda för era barn lekte minsann med annat och ritade när ni var på restaurang/flyg mm. Ni behövde ingen padda.. Det jag inte förstår är varför du alltid ska framställa dig själv som bättre än andra för att du gör på det ena eller andra sättet? I det tidigare inlägget skröt du om din förmåga att aktivera barnen utan padda och nu prisar du densamma.. Som vanligt denna genomfalska fasad..

  1. Amanda

   Men “Anna”, varför läser du Claudias blogg ifall du tycker att den är dålig? Har du verkligen ingen bättre för dig i livet än att läsa “dåliga” bloggar och dessutom ta dej tid att kommentera? För mig helt orimligt…

   Till dej Claudia, jag är i ditt lag! Tack för en fantastisk blogg, full med inspiration, fina bilder och tänkvärda ämnen! 😊❤️

  2. Carolina

   Men sluta nu. Vad får du ut av denna kommentar?
   Hade du följt Claudia så hade du vetat att paddan har varit trasig då använder man sig av andra medel helt enkelt. Hon har aldrig hymlat med hur bra paddan är. Den har funnits med länge. Claudias blogg är en blogg som är ärlig, man får se alla sidor av föräldraskapet och hon framställer sig inte bättre än något annat. Något som skiljer er åt markant (av det som framgår av din kommentar) är nog bara hur positivt inställda till saker och ting hon är till skillnad mot din väldigt neggo kommentar.

   Önskar dig en bra dag och hoppas att duär lite gladare nu än när du skrev kommentaren.

   1. Malin

    Fast Carolina om du också följt bloggen så vet du att det i våras skrevs ett långt inlägg med rubriken Jag vill inte att mina barn har iPads. Som handlade just om hur mycket bättre det är utan, att de roar barnen med annat pyssel på flyg, restauranger etc. Och att det var dumt och onödigt att skapa ett beroende hos så små barn. Bara att kolla arkivet så hittar du det. Med följande kommentarer av andra supermorsor som absolut inte kunde fatta att så många låter sina barn ha paddor. För det är ju så dåligt!

    1. Sofia Karlsson

     Allt är väl okej med måtta, så tänker iaf jag 😊 Min dotter får kolla padda och tv men vi gör också väldigt mycket andra aktiviteter och hon får aldrig kolla om hon tjatar eller säger att hon ”måste se på paddan”
     Oftast tröttnar hon efter en stund och vill göra annat 👍🏽

     1. claudiagconcha
      claudiagconcha

      Precis! Våra kollar bara padda i bilen om vi ska långt eller om det är köer. Då är den en lifesaver.

 2. Sofia

  Såg på insta att paddan dog – avskyr när det händer och man sitter fast! 😳
  Skulle vilja önska ett inlägg om vilka filmer era barn får se på? Min tjej är snart 4år och jag tycker det är jätte svårt! Hon har sett båda Bamse filmerna men blir väldigt mycket prat om tjuvar och häxor efteråt (ibland även lite rädd)