Claudia Galli Concha

Låt oss presentera Celeste Fe…

Då har vi äntligen bestämt oss, eller vi hade bestämt oss för ett tag sedan men jag ville att min mamma skulle få veta det från mig och inte läsa det på bloggen och vi har ju inte varit i Stockholm så länge, men nu har jag berättat för henne,  så därför kan jag äntligen skriva det här!

Celeste har fått hela sitt namn. Åh! Som vi höll på…eller jag, haha, det är jag som håller på och här är det:

Celeste Felice Olga Concha 

Celeste – är ju som jag har sagt tidigare ett namn vi har tyckt om länge!

Felice – betyder lycklig på spanska och det är precis vad jag önskar att våra tjejer få vara den största delen av deras liv därför har vi döpt dom båda till Felice.

Olga – jag har verkligen noga gått igenom familjenamn på både Manuels och min sida, jag var väldigt sugen på Solveig som min älskade mormor hette men det är lite långt och kanske svårstavat för att vara ett andranamn, jag ville ha ett kort men coolt namn, gärna annorlunda, då fick jag fram namnet Olga! Det visade sig att Manuels mormor hette Olga, det hade jag aldrig hört eftersom han alltid pratar om henne som mormor. Men när jag hörde det kände jag, perfekt! Kort, coolt men ändå en familjekoppling.

Så mina döttrars namn är alltså:

Chloe Felice Ines Concha ❤︎
Celeste Felice Olga Concha ❤︎

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Super fina namn. Tycker verkligen om Felice i betydelsen om inte annat. Min mellandotter heter också Olga i mellannamn efter min sambos chilenska mormor. Det är fint och roligare när mellannamnnen har någon betydelse eftersom dom så sällan används annars tyvärr. Äldsta dottern heter efter min farmor, mellandottern efter min sambos mormor o vår lilla kille har dessutom tre sådana namn. Elis efter min morfar, Santiago efter huvudstaden o sen Orlando som han är 3dje generationen. Finns mycket fint att välja 🙂