Claudia Galli Concha

Just nu är det perfekt

Inlägget innehåller annonslänk

När Celeste kom in i vårt liv och gjorde vår familj till det fullkomliga kärleksfulla kaos som det är idag, så var det ju verkligen KAOS, ja, ni kommer väl ihåg det här inlägget, haha.

Sen har det ju sakta planat ut, eller det kanske jag inte kan kalla det, livet med två småbarn är ju aldrig lugnt men det har blivit mer och mer kontrollerbart, ibland, när dom inte byter rutiner och sånt för då blir det gärna lite kaosigt igen.

Men det som hela tiden och konstant blir bättre och lättare är deras relation, den växer sig verkligen starkare och starkare och dom är så otroligt fina mot varandra, dom älskar varandra så genuint och dom leker så fint.

Det där vet man ju aldrig med barn, alla är ju individer och man vet aldrig hur det kommer att gå i framtiden, som förälder kan man ju bara göra sitt bästa och se till att knuffa deras liv i rätt riktning. Men jag har varit orolig för det här. Tänk att -Men tänk om dom bara kommer att bråka, slita varandra i året och inte alls ha kul…tänk om. Man vet ju aldrig.

Men nu, just NU, är det helt perfekt mellan dom här små individerna, det är som att dom verkligen har funnit varandra och insett att dom har en BFF i den andre. Dom leker väldigt fint hemma, dom är intresserade av samma saker, eller det är väl snarare Chloe som drar med sig Celeste i sina intressen, men å andra sidan så är det väl just så syskon gör, inspirerar en och vägleder? Jag tycker det är fint att se.

Det absolut roligaste just nu är att dom börjar upptäcka humor, dom spexar mycket och skrattar mycket. Do triggar varandra och ibland kan jag hitta dom i ett av sovrummen där dom smider planer på deras egna språk och skrattar så dom kiknar.

Mina två små tjejer…njutet av do just nu är enormt.

Är 3,5 år och 22 månader någon magisk komboålder kanske?

Hur har ni andra det som har två barn (eller fler)?

Puss! / C

Här hittar ni tjejernas klänning! På REA!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej!
  Jag har 21 månad mellan mina barn. Sonen fyller 10 i oktober och dottern fyllde 8 nu i somras. Dom har varit och är bästa vänner sedan dag 1. Dom är helt olika som personer men står alltid vid varandras sida. Dom är väldigt tajta 💖 Självklart blir det bråk ibland men inget allvarligt och lika snabbt är de vänner igen. Jag hoppas verkligen att det håller i sig ❤️

 2. Lisa

  Har en 3 åring och en 1 åring. Och nu när minsta börjat gå och liksom blivit mer människa får dom mer och mer ut av varandra. Det är så underbart att se dom skratta och busa tillsammans. Lillasyster vill vara med och göra allt som storebror gör vilket inte alltid uppskattas, men han brukar oftast komma med leksaker till henne som hon får låna när hon vill ta det han leker med. Idag hade vi besök av sambons moster och hon skojade lite och sa till minsta när hon skulle gå ”du kanske ska följa med mig hem”. Då ser 3 åringen lite nervös ut och säger ”men jag älskar ju Elsa”. <3 Tur hon fick stanna kvar då 🙂

  1. claudiagconcha

   Haha! Underbart! Ja, det blev verkligen skillnad när Celeste började gå. Och Chloe ger också Celeste andra leksaker när hon vill sno hennes, haha. Kram! 💕💫