Jag tror att det blir inatt – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Jag tror att det blir inatt

Idag har det verkligen känts som att Baby C håller på att jobba sig neråt. Jag har haft förvärkar, jag har inte varit sugen på kaffe, jag har varit helt galet trött (har nickat till två gånger under tiden jag har skrivit det här…) och allmänt förvirrad och disträ, sen tycker jag att jag liksom har svullnat i ansiktet, vilket jag tyckte att jag gjorde när Chloe var på väg också…

Vad tror ni? Låter det som symptom för att snart föda barn? Värkarna med Chloe började ju mitt i natten så jag har ingen koll på sista tiden precis innan…vi får se:).

Jag har iallafall skrivit mitt förlossnings  brev i princip en copy paste från brevet med Chloe, men jag har lagt till att jag inte vill ha akupunktur, det hjälpte inte mig en millimeter sist.

Sen vill jag inte duscha eller bada, har hört flera som blivit intvingade i duschen för att sen missa sin epidural för att det var försent när dom hade duschat färdigt.

Och jag vill ha epidural! Om jag nu inte kommer in och ska föda direkt:).

Vad tror ni? Blir det inatt?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Så spännande!! Vi har bf nära varandra och varje gång jag kikar in här är det extra spänt! Hoppas dom små tittar ut snart! Idag är det blodmåne, tydligen föds många bebisar när det är fullmåne och idag är den supernära jorden! (Jag vet inte om jag tror på det, men om bebis tittar ut idag blir jag glad!)

 2. Malin

  Hej!
  Vi väntar också på nr2. Vi har samma bf, den 17nov 🙂 Längtar såå och hoppas det sätter igång snart!!
  Kram och lycka till!!
  Malin

 3. Petra

  Lycka till om det startar upp. Själv har jag känningar och börjar fundera om det inte blir inatt. Slemproppen gick under kvällen och sammandragningarna känns annorlunda. Är v 38+0 idag.

 4. Louise

  Har du gått över tiden eller när är bebis planerad att komma?
  Jag födde för tidigt v.38 med första barnet(havandeskapsförgiftning 13 dagar för tidigt)) och v.39 med andra barnet(han hade bara bråttom och kom på min födelsedag 10 dagar för tidigt) och så gick jag över med prinsessan(hon kom bf+10) men fint folk kommer ofta sent sägs det ju :-D. Haha.
  Håller tummarna att bebis kommer snart.
  Önskar dig lycka till.
  Kramar från trebarnsmamman i Malmö

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Bebis är planerad den 17:e men idag har det verkligen känts som att det är på gång…det blir spännande att se vad som händer inatt! 💕

 5. Carolina karlsson

  Hej!
  Om det blir inatt så önskar jag dej lycka till:)
  Jag har fött båda mina barn i Malmö, och sista gången så frågade dom om jag ville bada.. och det va jätte mysigt! Levande ljus, lugn musik och god dricka fanns i det mysiga badrummet! Nu hade jag ingen smärtlindring alls, så ett varmt bad gjorde susen!
  Carolina

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Tack! Ja, anledningen till att jag inte vill bada är för att jag har hört just historier om folk som har missat epiduralen för att dom har badat, och jag vill ju ha den:). Kram! 🌈💕💘

 6. Linda

  Min andra förlossning var som en dröm. En helt annan grej. Fick milkshake och epidural och en son. Tror på bebis nu…supermåne och allt! Önskar en fin födelsedag!!