Jag springer dom sista 100 metrarna – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Jag springer dom sista 100 metrarna

Puh. Det är intensiva dagar nu inför resan, det är ju så mycket som ska göras innan man ska vara borta länge och så lite resfeber på det så blir det sådär lagom rörigt i huvudet. Men jag skriver långa listor och bockar av och jag tror att det börjar kännas hyfsat stabilt redan och det är ju några dagar kvar så det kommer att bli bra. Allt blir ju bra och det är ju ett stort land som har allt som vi åker till så jag behöver inte oroa mig, haha, men jag är alltid sådär, jag vill ha med mig allt. Jag vill inte behöva handla direkt när jag kommer fram.

På det har jag ju ett event imorgon för Pocci Pocci här i Malmö. Det kommer ca 100 personer och det bjuds på godis och dricka och härligt mingel. Någon av er som har missat att anmäla er, isåfall är det bara att maila till info@poccipocci.se så är det bara att komma på söndag mellan 16-18. Lite typiskt mig att dra igång ett event för en massa folk precis innan jag ska komma men jag kände att jag verkligen ville träffa Pocci Pocci kunderna live och ge tillbaka till dom som följer oss och handlar av oss, så vi premiärvisar tre nya tröjor som har kommit hem nu och dom kommer även upp på hemsidan på söndag kväll 20.00. jag påminner er!

Så det känns lite som att jag springer sista 100 metrarna nu innan resan. jag kommer nog att tycka att det är väldigt skönt när jag väl dimper ner i den där flygplansstolen nästa vecka…

Nu ska jag ta tag i den här lördagen.

Det står lite på schemat:

Playdate
Fota samarbete
Packa Celestes kläder (började med Chloes)
Lunch med pappa och hans fru
Göra klart alla kvitton för företaget t.o.m till oktober

Hoppas att ni får en underbar lördag!

P & K ClaudiaIMG_5544.JPG IMG_5541.JPG IMG_5540.JPG IMG_5538.JPG IMG_5542.JPGMålbild just nu…mitt älskade Venice beach! (med förhoppningsvis lite mer sol än här…)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.