Claudia Galli Concha

Jag lyckades!

I annonssamarbete med Linas MatkasseDen här veckan har jag äntligen testat Linas Matkasse. Det är ju en så genialisk tjänst, men som jag aldrig har tagit tag i att beställa. Men nu för några dagar sedan fick jag hem min kasse med fyra recept och alla goda, fräscha ingredienser.Jag beställde en flexiteriankasse för att jag skulle få något fiskrecept, i den var det två vegetariska rätter och en med fisk och en med kyckling. Jag tänker att den med kyckling ska jag göra till Manuel och barnen.

Men mitt första recept som jag valde att göra var laxen, tandoorikryddad lax med sparrissallad. Lax i ugn är ju en stor favorit och det i kombo med tandoori kändes klockrent.Själva tillagningen var väldigt enkel, bara att blanda matlagningsgrädde och tandoori och sen bre på laxen som jag hade lagt i en ugnsform och sen steka sparrisen och morötterna till den härliga sparrissalladen.

Jag är alltid lite nervös när det kommer till recept, jag har många misslyckanden pga slarvig läsning i min historia så jag tittar både en och två gånger innan jag gör något. Men det här receptet var på en perfekt nivå. Här kunde jag laga mat och samtidigt bli störd av två små minimänniksor utan att det slutade i någon katastrof. Och salladen var superenkel att göra men oj, så god den var, tänk vilken skillnad att bara steka grönsakerna…så gott!Såhär såg alltså den färdiga tandoorilaxen ut, underbar färg och verkligen otroligt god. Tillbehöret var basmatiris och det passade såklart jättebra till.

Min enda fråga i det hela är varför har jag inte gjort det här förut? Det var ju så enkelt och det blev ju så gott. Och framförallt så var det smaker som vi inte smakar varje dag, jag tror att det är bra att byta smakupplevelser då och då. Annars så blir det tråkigt.Och betyget från familjen?

Laxen var för stark för tjejerna att testa så dom fick kalkonköttbullar istället men min man var mycket mycket nöjd och hela laxen försvann utan problem.

Personligen älskade jag det och jag kommer definitivt göra det här igen. Tandoori på lax, varför har jag aldrig tänkt på det?

Men det är ju där Linas Matkasse är så bra, du bli introducerad till nya rätter och på ett väldigt enkelt sätt. Underbart!

Nu till det extra härliga:

Med koden TACKCLAUDIA får ni som är nya kunder prova-på pris på valfri matkasse + en skärbräda från Scandinavian Design Factory värde 245 kronor på köpet. Just do it!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.