Jag kände mig gravid igen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Jag kände mig gravid igen

Det är ju en sån väldigt speciell känsla att vara gravid.

Båda gångerna jag har varit det så har jag vetat det redan innan jag har testat mig. Hela min kropp har ropat hej, hallå, jag är gravid, jag bär på något litet som kommer att bli större och sen komma ut och bli ett av ditt livs stora kärlekar. Även om det inte någon av gångerna gick många timmar mellan det att tanken slog mig tills dess att vi köpte graviditetstestet så var det en sån distinkt och bestämd känsla och som sen följde med hela graviditeten. Jag “glömde” aldrig att jag var gravid. Hela jag  var så otroligt gravid varenda sekund under dom där nio månaderna.

Och häromdagen så kände jag plötsligt den där känslan. Läskigt! Den försvann dock efter ca fem minuter men under dom minutrarna så flög det många tankar genom huvudet. Jag vet att jag inte är gravid. Det finns inte en chans att jag är det och det är inte heller planen just nu. Därför var det ju lite svindlande när jag plötsligt hade den där bekanta känslan i kroppen.

Men det är ju ändå den coolaste känslan…det där att gå runt med ett litet liv på insidan, wow, det är ju svindlande. Jag är väldigt tacksam att jag har fått uppleva det. Och kul att känslan kom tillbaka och spökade och påminde mig hur härligt det var, haha.

P & K Claudia

img_9107 (1)Gravid med Celeste i sjätte månaden

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Jessica Lagergren - jessicalagergren.se

      Haha, åh! Svindlande är rätt ord! Jag tror varje månad att jag är gravid, även om vi inte planerar en graviditet (jag vet att man inte får bestämma det där själv) så blir en liten del av mig lite besviken när mensen kommer. Jag längtar tills vi bestämmer oss på riktigt för att försöka ge Elsa ett syskon. 🙂 Kram Jessica

Annons