Jag kan nog tänka mig att köpa allt – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Jag kan nog tänka mig att köpa allt

Inlägget innehåller annonslänkar

Så hamnar jag där igen…

Inredningstittar…klickar mig runt och inreder i mitt huvud.

Vet inte om det har att göra med att hösten närmar sig och den där nystartskänslan infinner sig.

Men framförallt har det nog att göra med att vi ska bo i Stockholm hela hösten och att vår lägenhet där behöver lite kärlek och att jag längtar efter att få sätta igång och inreda. Även om jag inte alls längtar härifrån…jag vill aldrig lämna LA!

Men Stockholm kommer också att bli mysigt…och med en blå sammetssoffa kommer det att bli ännu bättre…den här är ju dessutom väldigt prisvärd!

Någon mer härinne som har inredningsprojekt på gång?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monica M. B

  Jag tror inte jag ska inreda så mycket, men heller göra mig av med lite saker. Men jag är precis där du är när det gäller nystartkänslan. Jag har den mer i augusti änn i januari. Det har bara blivit så dom senaste åren. O om det bliver kanonväder-är det inte något som är skönare o bättre änn det när det bliver höst.

 2. Malin

  Hej 😊 ska ni inte vara kvar i LA ? Sen tänkte jag fråga om du skulle vilja tipsa om saker man inte får missa där ? Mvh Malin

 3. Lotta

  Vi har byggt om vår 3:a till en 4:a i sommar för att barnen skall få var sitt rum. Så här håller vi på för fullt med att fundera vad vi vill ha för möbler och inredning. Känner bara att man vill ju ha så mkt och fixa allt på en gång. Får nog ta ett rum i taget så pengarna räcker😜

 4. Elin

  Kan du inte döpa länkarna till nummer, uppskattas mer än Ellos osv. Jag klickar hellre in på rätt sak än klickar runt på alla.

 5. M

  Claudia! I början av året inspirerade du mig till att göra en visionboard (love it!). Det vore kul att få läsa ett inlägg om hur du utvärderar och följer upp den (om du gör det? Jag har för mig att du efter varje månad gjorde en check tidigare detta år, var det utefter din visionboard?).

Annons