Claudia Galli Concha

Jag har gjort en stor förändring

I samarbete med BlueberryJag vill börja med att skriva att jag INTE har fått betalt för det här samarbetet, däremot har jag fått testa att köra den här 8-dagars kuren mot att jag sen recenserar den. Bara så att ni vet. Jag tycker att det är viktigt när det kommer till ett sånt här typ av samarbete, att vara tydlig med det.

Så; jag har alltså testat Blueberrys Green Challenge som är en 8 dagars challenge som man delar upp på två vekor, och den ska göra att man får i sig så mycket grönt man bara kan.

Man dricker gröna smoothies till frukost och äter gröna soppor till lunch och så dricker man gröna juicer till mellanmål. Och det är INGEN bantningskur. Den här kuren gör man för att få i sig mycket grönt och förhoppningsvis ändra beteendet i hur man äter.Jag körde min sista dag idag och tänkte berätta vad jag tyckte.

Första dagarna slog jag frivolter. Dels att få allt ”serverat” var ju helt perfekt (man hämtar en påse med lunch, frukost och mellanmål varje dag) och lunchsopporna är verkligen goda, även den smoothien man äter/dricker till frukost är super. Sockersuget som är min största bov försvann redan dag 3, då kände jag inte alls att jag ville trycka i mig en chokladkaka efter nattning (något som jag inte trodde skulle vara möjligt att ändra på, haha), jag kände mig också piggare och ”renare”.

Vecka två var jag inte lika taggad för jag kände till upplägget men fortfarande så tyckte jag att det var ett otroligt enkelt och smidigt sätt att få i sig allt det där man behöver och lite till. Men om jag ska göra det här igen, vilket jag verkligen tror, då kommer jag nog bara att köra en vecka men lite oftare. Två veckor med samma soppor och smoothies var lite långt, men fyra dagar var sjunde vecka tror jag skulle vara perfekt för mig.

Om man är sugen på att verkligen ta ett grepp om sin kost och på något sätt ”nollställa” så är den här kuren helt perfekt.

Jag känner mig påfylld av nyttigheter och framförallt så känner jag att jag har ändrat på några av dom där intrampade spåren som jag var inne på innan.

Här kan du läsa mer om Green Challenge

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.