Claudia Galli Concha

Jag har aldrig varit såhär bra…

…på att få saker gjorda. Det känns som att jag skulle kunna vinna ett VM i att vara effektiv just nu. Mina 3-4 timmars arbetstid om dagen planeras så in i minsta detalj och utnyttjas så väl så jag måste säga att jag blir imponerad av mig själv ibland, haha.

Och då slår det mig…tänk om man kunde spola livet baklänges…tänk om jag hade haft den här effektiviteten när jag var 20 år? Eller iallafall 25-30. Tänk vad jag hade kunnat åstadkomma med alla timmar jag hade per dag. 4 timmars arbetstid vid datorn och sen ytterligare ca 7 timmar att jobba på…hmm…vad skulle jag göra med min tid?

Jag skulle definitivt jobba mer med Pocci Pocci, göra saker ännu grundligare än vad jag hinner göra nu. Jag skulle investera i fler bolag där jag också fick vara aktiv, jag känner att det är många olika branscher jag är sugen på att utforska.

Jag hade jobbar volontärt några timmar i veckan, gärna hjälpa organisationer som jobbar med flyktingar runtom i världen.

Jag hade skrivit filmmanus. Jag älskar det men det är väldigt tidskrävande. Men med all tid jag skulle ha med min nuvarande effektivitet så skulle det inte vara något problem, haha.

Känner inte ni så? Att man efter barn får något slags svart bälte i effektivitet? Håller det i sig när barnen blir stora?

Tankar på en torsdag…

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Ja, effektiv blev jag – och rationell. Lägger inte tid på vad som helst. I takt med att barnen blivit äldre har jag också blivit logistikproffs. Körschemat är välkalibrerat för middagar, hämtningar, lämningar, aktiviteter, egen träning… 🤪