Claudia Galli Concha

Incheckade ✔️

Nu har vi flyttat in!

Här på superfina hotel Birger Jarl ska vi bo i 4 dagar, väldigt lyxigt!
Sängen är stor och jätteskön, det finns ett kök så jag kan laga mat till Chloe och vi har dessutom en stor balkong med utsikt över halva stan. Underbart!

Jag har alltid älskat att bo på hotell, när vi klev ur hissen idag sa Manuel att han aldrig har träffat någon om älskar att bo på hotell så mycket som jag, haha. Jag vet inte varför men jag älskar det verkligen, det är som att man lever ett annat liv fast sitt vanliga liv men med mindre saker och godare frukost och det passar mig jättebra.

Så det är faktiskt enda anledningen till att vi bor på hotell…för att jag tycker att det är så härligt och jag tyckte att vi skulle unna oss en liten getaway några dagar…

Kvällen har jag och C spenderat på rummet, hon fick handskalade räkor och pasta som hon älskade och vi lekte med hennes leksaker (dom som fick plats i skötväskan…) och så tittade vi på Solsidan repriser. Perfekt kväll. Manuel har varit på ett möte och är på väg hem nu med pizza…Mums!

Jag känner mig lugn i själen, imorgon är ju årets stora Loppievent och förra året var det jag som var konferencier och stod på scenen under en timme och drev hela happeningen, imorgon är det Hugo Rosas och Cecilia Ehrling som är konferencierer och jag får gå dit och bara njuta av dagen…förra året vid den här tiden var jag ganska nervös…men det gick jättebra när jag väl körde igång och alla i publiken var så bra och stöttande och snälla. Men i år med stor mage och allt så känns det underbart att bara få glida dit som besökare och förhoppningsvis få träffa några läsare.

Men först…pizza och sen sova i krispiga hotellakan.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.