Idag firar vi hela dagen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Idag firar vi hela dagen

Idag är det dagen D.

Dagen då mannen, myten, legenden Manuel Concha fyller år, supermannen, supervännen, superpappan.

Men imorse började han på inspelning klockan 06.30 så det fanns inte så mycket utrymme för oss att fira eftersom han gick innan vi ens hade vaknat men det ska vi ta igen…jag kan ju avslöja här för jag vet med säkerhet att han inte kommer att läsa här under dagen, han har en intensiv filmdag med stuntscener och grejer så han kommer inte sitta med mobilen i handen.

Så här är planen:

På morgonen ska vi vara hemma och invänta ett paket som kommer från Danmark, avslöjar inte vad det är men jag jublar inombords att det hann komma fram. Puh!

Sen ska vi slå in 3 paket till som vi har köpt, Chloe har valt inslagningspapper och kort, det här:Hur gulligt är inte det att hon valde det till sin pappa? Älskar henne!

Sen ska vi rita teckningar, jag har köpt ramar så jag tänkte att tjejerna ska få göra varsin teckning som jag ramar in och sen slår vi in dom också, det kommer att bli fint att sätta dom på väggen ovanför Manuels skrivbord.

Sen ska vi ut till lekplatsen och hänga i väntan på att han ska komma hem. Chloe har dejt med sitt tjejgäng som hon hänger med ibland. Så då blir det ca 3 timmars parkhäng och sen på vägen hem ska vi svänga förbi och köpa någon tårta.

Sen kommer han!

Från början hade vi sagt att vi skulle gå ut och äta men eftersom han inte vet säker när han slutar så känns det dumt att boka bord och när jag frågade honom vad han ville så ville han hellre köpa hem mat, så nu en fråga, bästa ringa hem maten i Stockholm?

Jag ser fram att fira honom tillsammans med barnen! Det kommer att bli en fin kväll.

Men som sagt, gärna tips på mat!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons