Ibland blir det så mörkt  – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Ibland blir det så mörkt 

Det var längesen nu. Längesen jag kände att allt var mörkt. Att ingenting är roligt. När jag ifrågasätter vad meningen är. När jag inte känner att något betyder nåt längre. 

Det här handlar nu bara om mitt psyke, inte om Manuel och barnen. Dom är ju mitt allt och min glädje och det där, såklart. Nej, det här handlar om dagar som den här. När jag vaknar och känner ett djupt mörker i mig redan från början. En ilska och bitterhet, en ledsenhet och uppgivenhet.

Det är vidriga dagar. Dagar då man bara vill dra något över sig och glömma allt. Men med barn går ju inte det, jag var dessutom ensam med dom idag för Manuel jobbade. Jag vet inte om det är bra kanske, att man måste hålla ihop, man ligger på golvet och leker med Pippifigurer fast man bara vill gråta. På ett sätt är det nog bra och på ett sätt så hade jag nog behövt gråta ut riktigt ordentligt. Få ut det. Få ut känslorna. Fulgråta. Rensa ut. 

Det enda negativa med att vara en i grunden väldigt positiv person som jag är, är att när det blir mörkt så blir det så otroligt mörkt.Så är det för mig iallafall. Ingenting kan höra mig glad. Inget överhuvudtaget. Jag kan le och skratta men innerst inne är det så mörkt.

Jag vill bara att den här dagen ska ta slut nu. Jag vill vakna imorgon och börja om. Ge det en ny chans. Fan, vad jobbiga dom här dagarna är. Det är så hemskt. Jag känner mig värdelös på alla sätt. 

Ja…det här var ju inte det peppigaste inlägget. Men kanske ett av dom ärligaste. Det här är en del av mig. Jag får acceptera dom här dagarna bara. Låta dom passera. Idmorgon är en ny dag. Och den ska fan vara bättre än den här.

P & K Claudia 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena Henriks

  Tycker det är toppen att 1: du tillåter dig att ha dessa dagar 2: att du delar med dig utan krusiduller. Jag har också dagar, kanske inte fullt så mörka som dina, där jag bara vill vara ifred och gråta när jag vill. Nu är mina barn stora och bor inte längre hemma så jag kan tillåta mig att ha dessa dagar nu och då. Dagar då jag söker tröst i en lurvig päls som tar emot mina tårar utan frågor. Det är dock dessa fyrfotade som får mig att ändå gå ut dessa dagar för det är ju mig dom litar på och jag har ju ansvaret för deras välbefinnande. Men jag är ändå glad att jag kan känna så här likaväl som mina andra (för det mesta nästan alla dagar) får känna glädje och livet könns gott. Det är väl då livet är? Kram

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Ja, absolut! Och tack 🙏🏼, jag tycker att alla borde dela med sig även av dom här dagarna…vi är ju alla människor! 💕

 2. Hennie

  Känn ingen skuld! Såna dagar har även jag. Tufft som attans, särskilt när man har barn och för dem måste dagen ändå flyta på….men man tar sig igenom! Du är starkare än du tror. Kram till dig! ❤️

 3. @saraandtheisaacs

  Känner igen mig så i det skriver, & ja jag tror det är
  bra att man har barnen & måste dra sig ur sängen men sen tror jag man måste fulgråta i duschen på kvällen eller ngt.. Skickar massa kärlek!

 4. Stina

  Ditt inlägg fick i alla fall mig att må lite bättre nu ikväll. Har också haft en riktig skitdag som slutade med att jag köpte en påse godis och satte mig på en bänk i pakrKen och grät.
  Så att höra att nån mer har sånna dagar blir lättare, för man känner sig väldigt ensam oxh liten på jorden eller hur?
  Sov gott. Imorgon är det en ny dag.

 5. Ann Petersen

  Du är inte ensam Claudia ❤ även om man själv kan tro så ibland. Vissa dagar tänker jag , är jag helt tokig eller? Jag har ju så mycket att vara glad för, varför är jag så nere och ledsen? Inget gör mig glad!
  Men det blir bra igen.
  Ibland tror jag att dessa dagar kommer när man har det som bäst. Då får man sig en känga så man verkligen uppskattar det lilla i livet och inte halkar in på ” att man tar allt för givet”
  Styrkekramar till dig, när du behöver dem

 6. Kristina

  Du är inte ensam om att ha dessa mörka dagar. Jag tror att det är det normala livet. Det finns ljus och mörker, upp- och nedgångar. För att dagarna man mår som bäst, när nan känner sig lycklig och levande, behövs nig dessa svackor emellanåt. Annars hade man inte märkt av lyckodagarna på samma sätt. Nu blir de så positiva och härliga, när dalen finns att jämföra med. Jag blir så tacksam för när jag hör att andra människor vågar berätta om sina mörka dagar. Då blir man mindre ensam i det stora livet. Det är fint att våga berätta och stå för det som i andras ögon kan låta lite ”dåligt”. Jag är övertygad om att vi alla känner som du, trots att de flesta inte berättar om det. Jag tror också att de mest känsliga och ödmjuka människorna har lättare för att ”ta in” de mörka tankarna. Så brukar jag tänka och då känns det lite lättare. Då kan det t.om. kännas ok med svackor emellanåt. För vi vet ju alla som vågar erkänna, det blir bättre och de fina känslorna och dagarna de kommer tillbaka ❤️

 7. Linda

  Min gåva är inte att kunna uttrycka mig så bra med ord som du…..därför är jag tacksam att du just idag satte ord på exakt hur min dag har varit! Exakt en “sån” dag har det varit för mig oxå och nu kom tårarna när jag läste detta! Hoppas på en mycket bättre dag för oss båda imorgon!
  Kram från Helsingborg

 8. Carina

  Känner precis samma just nu, Men håller det inom mig. Ingen att prata med. Starkt av dig att våga vara så öppen. Jag är själv livrädd att bli dömd.

 9. Erika / Dagens_vinkel

  Helt mänskligt att ha såna känslor. Jag tror alla har det mer eller mindre.
  Att skriva är också ett sätt att få det ur sig ❤
  Hoppas du får en bättre dag imorgon ❤❤❤

 10. Maria

  Önskar jag kunde skriva något som skulle få dig att må bättre! Jag är bara så glad att du skriver hur du mår och hur du känner för jag tror det är många som känner igen sig i det!💞 För mig är du en förebild och jag älskar att läsa din blogg! Hoppas din dag blir bättre imorgon!😊 STOR kram från Maria

 11. Karo

  Kära Claudia, de här dagarna behöver få finnas, det är ett sätt för oss över positiva människor att samla ny kraft och energi till att göra det vi är bäst på! Att vara energiska och positiva och ge av all vår energi varje dag tar på krafterna och vissa dagar har det sugit musten ur en. Då är det skönt att släcka lampan när barnen har somnat stänga in sig i täcket med en våt handduk över ögonen och GRÅTA och GRÅTA! Sen vaknar man nästa dag och känner sig friare än någonsin! hoppas ni får en underbar helg ❤️🌹