Claudia Galli Concha

Ibland är lagom det perfekta

I annonssamarbete med Urtekram

(Innan ni börjar läsa vill jag bara tipsa om en väldigt generös tävling, längst ner i inlägget, puss!)

När jag fick Chloe…eller redan när jag var gravid med Chloe så försvann mitt behov av att ha parfym varje dag. Plötsligt doftade allt starkt och jag tänkte mycket på alla kemikalier som finns i parfymer och hur det skulle påverka och än idag så har jag inte samma behov även om jag numera visst använder parfym ibland men nu väljer jag mina tillfällen.

Jag gillar milda dofter och det är därför jag tycker om Urtekram. Dom doftar perfekt…lagom.Urtekrams produkter har ett 100% naturligt ursprung och det betyder ju givetvis att det inte är något tillsatt utan det som doftar kommer från naturen och DET gillar jag. Kokos doftar äkta kokos oh det gör faktiskt att det kan dofta lite olika från gång till gång. Hur ekolyxigt är inte det?

Som den här serien Nordic Berries, den doftar inte Hubba Bubba sådär som man kan tänka sig när man säger kombinationen kräm och bär, det låter väldigt sött…nej, nej, den här har en väldigt subtil doft, fräsch men subtil. Jag har faktiskt använt den här duschcremen i snart ett halvår och den är precis så där perfekt lagom som jag vill ha den.

När du ser ordet ”parfym” i en innehållsförteckning är det ett samlingsnamn för alla möjliga doftämnen, även syntetiska. Ordet ”parfym” i en innehållsförteckning kan alltså betyda lite vad som helst, tex att det gömmer sig ftalater (det som i parfym används I syfte att agera som doftförstärkare, i plast och gummi används samma ämne som mjukgörare…inte så fräscht)
Med Urtekrams certifierat ekologiska produkter vet man att alla doftämnen är helt naturliga. Dessutom framställer  Urtekram de flesta dofter helt själv genom att dom gör sina eteriska oljor helt själva!
Och ni vet ju, jag har ju tjatat om det här om miljön oh att vi måste börja bli mer medvetna…det finns ungt Planet B.

På Instagram (@claudiagconcha) har jag en superhärlig tävling tillsammans med Urtekram. Kika in den för att ha chansen att vinna schampo, balsam, duschtvål, bodylotion, handtvål från serien Nordic Berries. Och det bästa av allt…du vinner ett kit till dig och ett till en vän!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    Kan rekommendera Maria Åkerbergs ekologiska sortiment, efter 26 år med hudproblem är jag helt slät, fin och fräsch i hy. 😊