I Love Retro – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

I Love Retro

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag har alltid varit svag för retrosaker och här i Venice finns det ju otroligt mycket i retrostil, eller egentligen i hela LA. Så det intresset har väckts lite på nytt. Det är ju det som är så härligt med att spendera långa perioder borta, du upptäcker nya stilar och rör om i din stil eller det som du alltid har trott är din stil.

Allt som har med inredning att göra är det lite mer chill med här, ja, förutom alla superlyxiga superlyx hus, där är det kanske inte så avslappnat men det känns som att här i Venice och Marina så är folk mest ute och hemmet är mer en plats där man är för att sova och äta. Rätt skön inställning faktiskt.

Här är ju husen rosa, turkosa och ljusgula (ÄLSKAR DET!) och till det skulle ju alla dom här sakerna passa in:).

Jag är väldigt sugen på den här vattenkokaren från SMEG till vårt kök i Stockholm, skulle vara så fin till det grå, vita och mässingen! och sen den rosa brödburken…ja! Så fint!

Klicka er runt och inspireras!

Klicka på bilderna, lättare än att hitta rätt bland texten:)

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pernilla holmen

    Hej Claudia, tänkte fråga dig en sak, visst har du haft en hund som du adopterat ifrån Irland?? kan du berätta lite om det, jag funderar på att göra det, o det känns bra att få veta lite om det av nån som gjort det tacksam för svar

  2. Sara

    Jag som letat efter en perfekt brödlåda till mitt 50-talskök. Såååå fin och dessutom rimligt pris
    Tack för tips!