I ❤️ ljudböcker – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

I ❤️ ljudböcker

I samarbete med StorytelDSC04303-2Vi måste prata lite om det här med ljudböcker!

Är inte det världens bästa grej!? Just nu när jag går mycket med vagn, eller med Kitty och bärsele, eller bara bärsele, ja, man går ju en hel del med bebis, men även när jag är hemma och går runt och pysslar så tycker jag att det är helt fantastiskt, eller när jag kör bil. Ah! Helt perfekt!DSC04298-2Storytel är den appen jag använder. Dom har ALLT, bestsellers, prisbelönta deckare, svindlande romaner och mäktiga biografier på både svenska och engelska, vad du vill ha, du kan få:).

Med Storytel får du obegränsad tillgång till tusentals ljudböcker direkt i din mobil. Du kan ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få!

Storytel är världens första tjänst för strömmande läslyssning och sedan lanseringen 2005 har mer än 1 000 000 ljudböcker lyssnats på genom tjänsten, som fungerar till alla smarta telefoner. Storytel har en offlinefunktion som även gör det möjligt för användarna att lyssna på ljudböcker även när det inte finns tillgång till internetuppkoppling, perfekt på flyg och semesterresorna!DSC04315-2De här böckerna ligger i min playlist just nu:

Lejontämjaren av Camilla Läckberg. En lyx att lyssna på, dels för att den handlar om mig 😉 (eller just det, Erica Falck), men framförallt för att Katarina Ewerlöf är fantastisk på att läsa in ljudböcker.

El Choco av Markus Lutteman. En otroligt spännande sann berättelse om en svensk mans tid i ett Bolivianskt fängelse. Den här berättelsen har allt, spänning, action, kärlek. Otroligt bra! Lyssna på den!

Egenmäktigt förfarande – en roman om kärlek av Lena Andersson. Den här har jag inte börjat lyssna på än men den ska ju vara så otroligt bra så jag längtar!

Sälj! av Fredrik Eklund. Den här ligger också på kö för att lyssna på. Fredrik och jag gick i samma klass i gymnasiet och jag tror att hans bok kommer att vara sådär öppen och inspirerande och härligt galen som han är. Jag ser fram emot att lyssna på den!DSC04302-2Var lyssnar du på din ljudbok? Är det som jag på promenader, eller på resor eller har du något annat tillfälle? I badet? I sängen?

Nu kan ni alla testa Storytel HELT GRATIS i 30 dagar. Passa på! Jag lovar er, det är magiskt! När ni väl har börjat kommer ni aldrig att kunna sluta. Erbjudandet gäller t.o.m 31/10 så klicka er in via den här länken direkt och signa upp:).

Och LOVA att tipsa mig på vad ni lyssnar på!DSC04316-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lady Thirty

  Måste tacka för det här tipset!
  Det här var precis vad jag behövde, det som saknades i mitt skapande!
  Jag jobbar som illustratör och brukade lyssna på radio förr, men favorit programmet lades ner för några år sen….

  Jag Äääälskar att läsa böcker men de senaste åren så har det blivit dåligt med den varan.
  Men NU! Jag lyssnar på ljudböcker på löpande band, samtidigt som jag skapar illustrationer till mina barnböcker!
  Har sen jag hittade länken hos dig, plöjt igenom 6 st Camilla Läckberg böcker!
  Tack för länken!

 2. Mariette

  Älskar också Storytel!! Lyssnar ofta på ljudbok när jag städar, tänker inte på hur tråkigt det är då eller när man sitter i bilkö, jaja lång kö – äsch spelar ingen roll, hinner med ett kapitel till. :o) Boken som jag sträcklyssnade på och verkligen kan rekommendera är “Livet efter dig” med Jojo Moyes, en gripande historia. Jag har också lyssnat på “Lejontämjaren” än med lyssnat på “Änglamakerskan” och jag håller med dig Katarina Ewerlöf är fantastisk.