Claudia Galli Concha

Hur kan ni vara så kära efter 7 år?

I samarbete med Fuelbox_DSC7452-2 Jag är väldigt kär i min man, haha, det är det nog ingen här som har missat och jag får också ofta frågan, eller vi får frågan, hur kan ni vara så kära i varandra efter 7 år tillsammans (7 år i sommar! Yeeey!).

För vi är faktiskt det, väldigt kära, och vi har roligt tillsammans, vilket ju är det viktigaste det är nog därför vi är så kära i varandra men sen är det en sak till…

Vi pratar med varandra._DSC7458-2 _DSC7468-2 Det tror jag är extremt viktigt, och inte bara att prata utan också lyssna, intressera sig för varandra, intressera sig  för den där personen på andra sidan bordet som du träffar varje dag, han/hon är ju fortfarande en egen individ med egna tankar och som utvecklas på eget håll, det är ju jättespännande!_DSC7499-2Jag har ju samarbetat med Fuelbox tidigare och skrivit om det här spelet här i bloggen.
Nu vill jag lyfta det igen för att det är alldeles för bra för att missa.

Fuelbox är alltså en box med en massa frågekort indelade i olika kategorier, det kan vara ekonomi, familj, sex, framtid, karriär och en massa olika ämnen man stöter på._DSC7471-2 _DSC7479-2 Man drar ett kort, det finns inga regler för hur du ska dra eller vilket kort det kan man bestämma själv. Vi brukar göra så att jag väljer inom vilken kategori jag vill fråga och så drar jag därifrån och Manuel gör samma sak. Sen ställer man frågan, partnern svarar och sen blir det ofta att man även svarar själv…och där kommer vi till det som gör det här spelet så fantastiskt! Man börjar prata med varandra! Om ämnen man inte har pratat om på länge eller kanske aldrig. Det är som en kickstart för att få igång ett samtal._DSC7487-2Kvinnan som kom på det här spelet är en mamma med flera barn från Norge, hon tyckte att hennes man och hon inte tog sig tid att prata med varandra längre och det gjorde att hon började skriva lappar med frågor som dom sen satt med på middagen eller när barnen hade somnat och så föddes spelet.
Det är inga frågor som är till för att sätta dit den andre utan alla frågor är ”snälla” men ibland väldigt intressanta…och ibland kan det bli lite obekvämt men samtidigt väldigt kittlande.

Det är ju så underbart att få känna känslor i ett samtal med den där människan man är med jämnt…att få upptäcka nya saker. Helt magiskt!

Heja Fuelbox!

Passa på och köp nu och sen när det kommer lite lediga dagar kring påsk så drar ni några kort per kväll…det kommer att bli en bra påsk, jag lovar;).

Här kan du köpa Fuelbox, och jag kan verkligen med hjärtat säga att jag rekommenderar det!

P & K Claudia_DSC7486-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dema, gravid igen!

    Håller också helt med! Vi pratar och lyssnar samt är intresserad när den andra pratar. Jag har turen att ha en sambo som gillar att prata om allt så vi pratar massor varje dag både om alldagliga saker och om mer djupa saker.

  2. Cissi

    Håller helt med! Det är otroligt viktigt att intressera sig för varandra och vara nyfiken.
    Annars kanske man lätt hamnar i någon trälig vardag eller så, där man tar varandra för givet (min största rädsla).