Hur går det med Pocci Pocci? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Hur går det med Pocci Pocci?

I samarbete med mitt eget klädmärke Pocci PocciMin tredje bebis Pocci Pocci.

Hur går det egentligen för företaget, vad händer?
Jag känner att det var längesedan jag uppdaterade er kring den delen av mitt företag. Ni var ju med så mycket i början så det är inte mer än rätt att det kommer en uppdatering här.

Till att börja med, vad händer?

Jo, Pocci Pocci säljs just nu endast via webshopen www.poccipocci.se, men inom två månader så börjar kläderna säljas i en ny butik som ska öppna i Göteborgstrakten och en butik i Finland, återkommer om vad dom heter när dom öppnat.

Hur går försäljningen?

Att dra igång ett klädmärke, ett nytt brand, är inte billigt, det krävs en investering för att komma igång.
Men försäljningen har gått bra och varje månad sedan april, förutom januari, har visat på bra siffror, och för en vecka sedan så hände det som jag har sett fram emot, jag är nu på noll, jag har alltså betalat av alla kläder som jag har på lagret, dom pengarna som jag investerade har jag fått tillbaka så det som säljs nu är vinst (yeeeeeey), så nu börjar jag planera nästa släpp som kommer i (förhoppningsvis!) maj.

Men jag är otroligt tacksam att folk gillar kläderna, vissa storlekar har till och med sålt slut! Helt galet, trots att jag beställde hem så mycket!Igår när vi var på en av våra favoritlekplatser på Venice Beach så hade Chloe på sig palmsetet från Pocci Pocci och det var en sån underbar känsla. Det var ju här, för 1,5 år sedan som jag bestämde mig för att våga satsa på Pocci Pocci och det allra första jag visste var att jag ville göra ett print med palmer, eftersom jag älskar palmer och igår satt min älskade dotter där i kläderna som jag har designat…den känslan!

Framtidsplaner
Pocci Pocci ska fortsätta växa, det kommer att bli tätare mellan släppen och målet är att få ut kläderna till fler butiker. Jag har ju som mål för den här resan att få in kläderna på en butik här i Los Angeles, det vore ju otroligt häftigt!

Om ni har en butik eller känner någon som har en butik, det behöver inte alls vara barnbutik utan jag ser att Pocci Pocci kan passa in lite var som helst, inredningsbutik, klädbutik, presentbutik…sky is the limit, så hör gärna av er, maila till info@poccipocci.se och tipsa även gärna om var ni tror att kläderna skulle kunna passa.

Och självklart ska ju ni som läser bloggen få en rabattkod som gäller idag 2/3.
Med koden ClaudiasBlogg20 får ni 20% rabatt på hela sortimentet!

Nu går jag och lägger mig…lagom till att ni går upp!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Jag tycker du fick fram ett klockrent namn också. Pocci Pocci har en glad och lekfull klang tycker jag 🌴🌟☀️👍⚘

  2. Lena Henriks

    Jag tjatar på 😂😂 Men blir det större storlekar nu när dina tjejer blivit större? Håller tummarna för det 😘 Sov gott