Hur blir man barnmodell? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Hur blir man barnmodell?

Chloe har ju gjort några fotograferingar under hennes senaste 6 månader, det har verkligen varit jätteroligt, arbetsförhållandena är alltid dom bästa (de får bara vara där max 4 timmar), man får finfika för bebisar, dom får sova när dom vill och dom leker med varandra. Det är som en dag på öppna förskolan men dom fotas istället för att sjunga sånger:) och Chloe får dessutom in pengar som går direkt till hennes sparkonto. Perfekt!

Om barnen tycker att det är kul så tycker jag att det är en toppengrej, tycker dom inte det så får man väl testa en gång och sen ge upp. Chloe är ju supersocial och älskar att träffa alla barn som är på fotograferingarna.

Nu fick jag tips av en kompis att Stockholmsgruppen Kids söker barn i storlekarna 110-130 cm för en stor internationell klädkedjas räkning. Det är alltid lite hysj hysj om vilket företag det är men det är alltid seriöst om det går via en agentur.

Det ska vara casting nu 9-15 maj och man kan ansöka här

Lycka till!
DSC_9834-2Chloes första fotografering, 7 månader gammal.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina Karlsson

    Hej!
    Jag har alltid funderat över hur man ska gå till väga … Har två helt underbara barn som oxå är väldigt söta och blir bra på bild.
    Jag läste ditt tips , men för att anmäla sitt barn där så skulle man bo i Sthlms trakten. Jag bor i Malmö! Hur gör man då? Har du några tips ?
    Med vänlig hälsning, Carolina