Claudia Galli Concha

Hon hör allt

 Idag har vi varit på hörselkontroll. 

När dom skulle göra rutinundersökningen på sjukhuset i samband med förlossningen så slutade det med att jag och Manuel bad barnmorskan i rummet att sluta. Hon var otroligt opedagogisk, sa att hon inte riktigt visste hur maskinen funkade och dessutom kändes det som att hon gjorde illa prinsessan. Hon höll på länge och tryckte in det där mätinstrumentet helt utan känsla. På en två dagar gammal bebis…Jag blev irriterad, och M också så vi bad henne sluta.

Och det gjorde att vi blev kallade till prov idag. Det gick jättebra! Hon hör allt. Underbart! För alla tester och alla BVC besök som går bra tackar jag vår lyckliga stjärna. Jag är otroligt ödmjuk inför allt man ställs inför som föräldrar, jag vet vad vissa måste gå igenom med sina barn och jag kan inte ens sätta mig in i situationer som vissa föräldrar hamnar i med sina barn. Jag är så tacksam.

Vi firade med en Valborgs fika. Eller jag och Manuel fikade, prinsessan fick hålla tillgodo med pärlsocker som ramlade ner i bärsjalen. Å andra sidan får hon hur mycket tutte hon vill så hon är nöjd.

Ha en underbar Valborg! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Åh, vi råkade också ut för en sådan undersköterska (?) på BB för två år sedan. Där låg man lite gråtmild, mörbultad och sömndepriverad, och fick kommentarer som ’Nja, det verkar som att vi inte får någon signal.’ och ’Vill ni (!) att vi försöker igen?’.
    Ja, vad fasen vet vi? Det är väl ni som vet hur det fungerar??
    Det visade sig att dottern hade fostervatten och -fett i öronen. Men det försvann ju på bara någon dag.
    Snacka om att vara opedagogiska mot nyblivna, sköra föräldrar…