Hon är som sin mamma – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Hon är som sin mamma

Godmorgon alla fina!

Alltså…haha…jag gick igenom min kamera för att fixa lite bilder till bloggen och hittade plötsligt en massa bilder som jag inte känner igen och det tog några sekunder innan jag insåg att det ju är Chloe som har fotat!

Jag har sett att hon har gått runt med min kamera men jag hade inte insett hur mycket hon faktiskt hade fotat och jag är imponerad! Hon har ju verkligen koncentrerat sig och tagit bilder. Så otroligt kul.

Det är ju så gulligt att hon fotar Celeste. Jag ska nog göra ett litet album med bilder som hon har tagit på henne. Det måste ju vara kul att ha när dom blir äldre. Celeste genom Chloes lins. Så gulligt!

Jag tänker att det här måste ju bero på att jag fotar mycket. Barnen gör ju som vi gör eller hur?

Fotar era barn med kamera eller mobil?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Vi lät några barn på mitt jobb (förskola) gå runt med vår kamera en gång. Det var jättespännande att kolla på bilderna sen! Se vad dom fokuserade på och ser i sina perspektiv. Sista bilden var ju jättefin!

  2. Jenny

    Känner igen det där. När pojken vad fyra hittade jag en dag nästan hundra (!!!) bilder av hans fötter och selfies! 😂 Och min 3 åring här hemma älskar att ta min mobil i smyg och spela in sig själv när hon rappar och sjunger! Ger många skratt!!! 😂😂😂