Helt hysteriskt – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Helt hysteriskt

Jag har i princip möblerat en hel lägenhet på en enda helg…haha.

Det blev helt hysteriskt i helgen. Jag satte bevakning på Blocket på en massa saker som jag insåg att vi behöver och så fort det kom in snygga saker och fynd så skickade jag ett sms -Köper!

Jag tröttnade på att det tar sån tid att komma iordning och att stå utan förvaringsmöjligheter är hopplöst för då kommer man ingenstans, så helgen fick bli ett maraton.

En garderob, två byråer, eller tre men jag ångrade mig om en och sålde den dagen efter, haha. En sänggavel och tre lampor och en stor spegel. Allt det har jag shoppat på Blocket i helgen och jag är så nöjd!

Jag ska givetvis visa upp allt här, jag vet ju att ni är sugna på vad det är som växer fram här hemma och jag lovar att ta med er på det. Idag ska jag fixa och trixa lite med möblerna vi köpte, det ska bytas knoppar på byråerna bland annat, före och efterbilder på det kommer också.
Ett väldigt lätt sätt att ge nytt liv till en byrå, nya knoppar, sen idag kommer…trumvirvel…vår matta!

Vi slog till på den jag visade upp här.

Åh, det kommer att bli så fint! Just nu önskar jag bara innerligt att DHL känner för att dyka upp relativt tidigt, sitta med barn och vänta på en matta hela dagen är jag inte supersugen på direkt…dom ringer i och för sig en 30 minuter innan så vi kan ju gå ut ändå, i närheten.

Men först byta knoppar och dricka en kaffe till medan barnen fortfarande är leksugna såhär på morgonen. Är inte det gulligt? Ni vet den där första stunden efter frukost när barnen dyker in bland leksakerna som om dom inte sett dom på en vecka! Är era barn också så? Som sagt…en perfekt stund för en andra kopp kaffe.

Puss! // CJag har två såna här till salu om någon är sugen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vi har precis ätit frukost, jag sitter med min kaffe medan dotters ville kolla Partytältet på SVT 😊 Sen blir det iväg till skolan 👍🏽 Hon vill helst få titta på något på morgonen och jag vill dricka mitt kaffe varmt = win win 😂